Hvordan du udskifter en fire Winns Benzinmåleren

Fire Winns er en virksomhed, der fremstiller både. Fire Winns både kommer i forskellige størrelser, lige fra mindre speedbåde til større lystfartøjer. På samme måde, nogle fire Winns både komme med indenbords motorer og andre med påhængsmotorer, eller motorer der er monteret eksternt på på agterspejlet. Bådene kommer også med en brændstofmåler, der er nødvendige for at overvåge brændstofstand inde benzintank. Hvis brændstoffet måle standser arbejdet, skal den muligvis udskiftes.

Instruktioner

• Placer Socketen over bolt på bådens negative batterikabel og gøre det til venstre for at løsne bolten. Når bolten er løs, løft det ud af terminalen.

• Brug en flad skruetrækker til at lirke den gamle fire Winns gauge fra bådens Kontrolpanel. Afhængig af modellens båd, kan der bevarer skruer, der holder sporvidde på plads. Hvis dette er tilfældet, indsætte en stjerneskruetrækker i skruerne, fjerne dem og derefter trække gauge frem.

• Varm loddekolbe og røre spidsen til tilslutningerne på bagsiden af gauge for at løsne dem. Fjerne tændingen wire, brændstof sender wire og den negative forbindelse nøje med nåle-næse tænger...

• Wrap enderne af disse ledninger rundt til tilsvarende terminalerne på bagsiden af den nye gauge og derefter smelte en lille mængde af loddemateriale til hver forbindelse.

• Placer den nye gauge tilbage i kontrolpanelet og erstatte de fastholde skruer. Også erstatte bådens negative batterikabel.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com