Home Retsmidler for stopper under armene sved

Selv sveden er en af kroppens vigtigste måder at fjerne toksiner, er overdreven underarm svedtendens en plage. Heldigvis, der er let, hjemme løsninger, kan du prøve der vil stoppe sved og eliminere odor. Uanset om du prøve en livsstilsændring eller en simpel hjemmelavet antiperspirant, der er et middel, der er gjort for dig.

Start med kost

Hvad du spiser kan påvirke hvor meget man sveder. Ifølge Dr. Ben Kim, kan mejeri følsomheder være en kilde til overdreven sveden. Fjerne mejeriprodukter for et par uger til at se, hvis dette påvirker din sved. Stress og angst kan også spille en rolle i overdreven sveden. B-vitamin kosttilskud kan hjælpe med angst og stress, og kan bidrage til at bremse overdreven sveden. International Hyperhidrosis Society anbefaler at fjerne sodavand, alkohol og krydret mad.

Easy Tips til at Stop Svedende

Bagepulver er en velkendt og billig løsning, der neutraliserer lugte og udtørrer fugten. Enten bland det med majsstivelse og anvende det med en puf eller bomuld bold, eller bruge det alene. Majsstivelse tilføjer ekstra antiperspirant beskyttelse.

International Hyperhidrosis Society anbefaler desuden, afspændingsteknikker såsom yoga, dyb vejrtrækning og meditation for at hjælpe med at bekæmpe eventuelle overskydende svedtendens. Dette tip er en god påmindelse om, at kilden til overskydende svedtendens er ofte en overaktiv nervesystem. Tæmme den angst og stress vil stoppe sved.

Æteriske olier til at stoppe sved

Salvie olie vil handle på porerne, forsigtigt lukker dem for at stoppe sved. Tilføje lidt salvie olie til bagning soda vil give dig en effektiv, hjemmelavet antiperspirant for øre. Salvie olie anbefales ikke til gravide eller ammende kvinder.

Andre æteriske olier er kendt for deres antimikrobielle egenskaber, og om de ikke vil hjælpe med sved, de vil hjælpe med desodorisering. Rosmarin, lavendel, rose geranium og tea tree olie er alle gode valg for astringerende og antimikrobiel aktivitet. Disse olier er heller ikke normalt irriterende for huden. Brug cirka 2 dråber for hver 50 ml af base for at være sikker.

Urter at prøve

Urteteer, som kan bidrage til at stoppe overdreven sveden omfatter brændenælde te, salvie te og citronmelisse. Citronmelisse og brændenælde te vil styrke nervesystemet, og dette kan have en effekt på overdreven sveden. Disse to te er også meget sikker og urter er let tilgængelige i emballeret form og bulk fra helsekostforretninger. Salvie te er ikke så sikker at drikke som citronmelisse og brændenælde te. Brug salvie te med tilsyn af en læge uddannet i urtemedicin.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com