Anvendelsesmuligheder for firkantede surring

Anvendelsesmuligheder for firkantede surring

En firkantet surring, opkaldt "square", eller 90 graders sving af indpakningen, der bruges til at binde to poler at kontakte hinanden fra vinkler på 45 grader til 90 grader. En korrekt bundet firkantede surring er stramt og sikkert, fast bindende polakkerne til hinanden. For alle anvendelser af square surring, skal cross stangen være placeret så den kraft, det vil blive dirigeret til anden pol. Hvis det gøres korrekt, er der mange forskellige anvendelsesmuligheder for firkantede surringer.

Camping

Når camping, er der en række måder en firkantet surring binde kan være nyttige. Typisk er der en overflod af træer, pinde og grene til at bruge som polakkerne i camping områder, og du bør kun nødt til at give nogle reb. Ved hjælp af to træer fordelt et par fødder fra hinanden, firkantet lash en vandret stang på hver side af træer i samme højde. Dette kan bruges som et bord til camping gear. For mere støtte, lash mindre polakker i 90-graders vinkler til længere poler til at fylde i bordpladen. En enkelt stang kan være fastsurret højere op på et par af træerne til at oprette en polak til tørring af tøj eller hængende trash og mad fra jorden. En shelter kan endda oprettes ved at anvende den samme metode som bordplade på et større sæt af polakker. I denne situation forsøger og lash din cross polakkerne så tæt sammen som muligt. Et andet sæt af polakkerne kunne også være fastsurret vinkelret på først til at forsegle mellemrummene fra regn.

Hegn

En simpel beskæftigelse af firkantede surring kan bruges til at oprette et hegn. Robust polakker kan indsættes i jorden så langt som nødvendigt, så de står fast deres egne. For en permanent hegn, kan de blive cementeret i jorden. For en simpel split-rail hegn, lash en vandret pole et par fod fra jorden, og en anden pol parallelt med det et par fødder højere. Fortsætte dette for så mange hegnspæle, som du har stående. For en mere komplet hegn, starter med todelt konstruktion og derefter lash lodrette pæle til vandrette polakkerne. Space dem så tæt sammen som nødvendigt, afhængigt af hvor sikkert dit hegn er beregnet til at blive.

Flåder

En flydende tømmerflåde kan oprettes med firkantede surring og træ pæle. Bruge bambus, fordi det er let og hule. Plads tre polakker omkring 6 inches i tykkelse på grund jævnt til bredden af din tømmerflåde. Dække bunden polakkerne med tæt afstand polakker kører vinkelret på dem. Placer nu tre flere polakker, så de direkte på bunden, tre polakker. Lash midterste polakkerne tæt til de øverste og nederste lag af base polakker.

Havearbejde

En firkantet surring kan tjene mange forskellige formål i et hjem haven. Til havearbejde, prøve at bruge PVC-rør for polakkerne, fordi det vil modstå vejr og vand uden rådner. Det er også billigt og let at skære. Rebet skal være lavet af nylon eller nogle andre vejr-resistent materiale. En firkantet surring kan bruges med polakkerne til at oprette et espalier for hængende tomater. Et aflukke kan dannes med polakker og surring til at oprette en haven boks. Hvis du er havearbejde i et lille rum, eller square-foot havearbejde, kan de firkantede surringer bruges til segmentering af de forskellige afgrøder inden for området vokse.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com