Hvordan skal lykkes på sælge Mary Kay kosmetik

Alle Mary Kay skønhed konsulenter arbejder hjemmefra. Dette alene gør sælger deres produkter en attraktiv tilbyder for ophold i hjemmet moms, den seneste arbejdsløse og mennesker, der bare har brug for en pause fra den traditionelle arbejdsplads. Vellykket konsulenter skal dog være go-getters der er ivrige efter at dele produktet med potentielle købere. Mary Kay er dette hvad de kalder, deres gå-give filosofi. Det er baseret på din villighed til at dele produktet uden at forvente noget til gengæld.

Instruktioner

Hvordan skal lykkes på sælge Mary Kay kosmetik

• Tjek Mary Kay online eller tale direkte med en konsulent eller direktør. Hvis du beslutter dig for at sælge Mary Kay er for dig, bliver du bedt om at underskrive en aftale og købe en startpakke. Den mindste investering er $100, men du kan købe så meget lager op foran som du ønsker.Ifølge Andrea Converse, en Senior Cadillac direktør med Mary Kay, er dette den bedste måde at gå videre. "Det er ikke anbefales for at tage ordrer først og dem Bestil produkt. Den proaktive måde er at allerede elementer til din rådighed, så når du sælger, kan du frigive til køber straks. " En startpakke indeholder nok produkt til 30 ansigtsbehandlinger, udgør prøver og masser af tips.

• Tag en facial kursus udbydes af din lokale direktør. Når du lærer at give en ansigtsbehandling, kan du derefter begynde at organisere en liste over potentielle venner og familie, der kan modtage en gratis ansigtsbehandling fra dig. Du kan gøre dette på individuel basis eller kaste en fest og invitere en flok af mennesker på én gang.

• Foretage udnævnelser fra aftaler. Efter dine potentielle kunder har oplevet ansigtsbehandlinger, thats sendetid for sælger og opnåelse af henvisninger. Converse siger, hvis folk kan lide den måde, elementerne gøre deres hud føler, det er en let sælge derfra. Tilskynde de mennesker, der har været på dit hjem part vært for deres egen. Du gør ansigtsbehandlinger og komme væbnede med masser af produktet.

• Forklare, at alle Mary Kay produkter prissættes godt under designer stormagasin brands, fordi der er ingen detail overhead. Plus, kan hver uafhængig konsulent tilbyde en gratis gave ved køb at supplere salg.

• Hånd ud visitkort i samtale med mennesker, du møder, sammen med de gratis prøver. Følge op ved at bede dem om deres mening og tilbyder dem en gratis ansigtsbehandling.

• Tjene 50 procent provision på alt, hvad du sælger. Der er ingen grænser for hvor meget kan du tjene. Det er alt sammen baseret på hvor meget du ønsker at sætte ind i processen, og hvor mange mennesker kan du få produkt foran. Hvis du vil, kan du føre en bestyrelsespost og i sidste ende tjene den berygtede Pink Cadillac.

Tips & advarsler

  • Drage fordel af Mary Kay talrige incitamenter. Ret off bat, nye skønhed konsulenter kan få gratis produkter, gratis business annonceringer og gratis visitkort.

© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com