Råd om at købe en metaldetektor

Der er så mange muligheder på markedet i dag, det kan være meget svært at vælge den højre metaldetektor. Dit budget, hvor lang tid du forventer at bruge detektoren, og hvordan du vil bruge det er alle faktorer, der skal tages i betragtning. Når man ser på high-end metaldetektorer, være sikker på, at du rent faktisk vil bruge alle de klokker og fløjter, at du betaler for.

Placering og Type af brug

Den vigtigste overvejelse er, hvor du vil bruge din metaldetektor. Hvis du planlægger at tilbringe tid i nærheden af vandet, bør du købe en vandtæt strand-stil detektor. Disse metaldetektorer bruge et audiosignal i stedet for en display meter, så du også har brug for en kvalitet sæt hovedtelefoner. Metaldetektorer er også designet for en bestemt objekttype, som mønter, smykker og guld. Medmindre du kender, specielt hvad du vil være på udkig, kan det være bedst at købe en allround metaldetektor. Følsomhed og diskrimination niveauerne kan justeres, således at detektoren kan afhente alle typer af objekter. En specialiseret detektor vil være langt mere følsomme over for et objekt, men kan helt glip af andre værdifulde genstande i nærheden. Dette er især vigtigt, hvis du planlægger at bruge din metaldetektor på stranden hvor du vil lede efter alle mulige forskellige varer på samme tid.

Vægt og størrelse

Den fysiske konfiguration kan også variere mellem metaldetektorer. Nogle modeller er monteret på en stang, der skal holdes oprejst på alle gange mens andre kan være fjernet og hang omkring taljen. Hvis du planlægger at tilbringe en betydelig mængde tid gå med metaldetektor, teste vægt for at sikre, du kan holde den for lange perioder uden ryg eller skulder ubehag.

Funktioner

Når man overvejer metaldetektor funktioner, kontrollere dit budget og hvor lang tid du forventer at bruge på hobby. Hvis du kan kun komme, til stranden en weekend hver par måneder, kan det ikke være værd bekostning af at have de seneste funktioner. Dog hvis du kommer ud hver dag, kan de tilføjede funktioner hjælpe dig med at finde nok værdifulde genstande til at gøre den højere pris værd. Nogle af de mere grundlæggende funktioner er nyttige for enhver metaldetektor bruger, såsom et robust coil cover, opbevaringspose og høj kvalitet støj-bevis hovedtelefoner for detektorer, der producerer audio-signaler.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com