Brasilianske restauranter i nærheden af Norfolk, VA

Brasilianske restauranter i nærheden af Norfolk, VA

Brasiliansk køkken tilbyder en masse regionale udvalg. Bøf og kød er populære blandt Gaucho'erne (sydamerikanske cowboys), mens folk i kystsamfund spise fisk og skaldyr. Norfolk har restauranter, der specialiserer sig i begge dele, hvilket giver spisende gæster mulighed for at opleve et udvalg af autentiske retter.

Espeto na Brasa

Ligger i en historisk centrum bygning, Espeto na har Brasa en elegante multi storied spisestue med en dramatisk mahogni interiør. Det har specialiseret sig i traditionelle churrascaria eller brasiliansk barbecue med flere varianter af skewered kød og grøntsager, der er marineret med krydderier og krydderurter, og brand-ristede.

Der er en all-you-can-eat menu, mens tjenerne bringe spyd af oksekød, kylling, lammekød, svinekød og pølser til bordet for at opdele den ønskede del direkte på din tallerken. Ris, sorte bønner og en række sider og salater runde måltidet.

Espeto na Brasa233 Granby St.Norfolk, VA 23510757-313-4363espetonabrasa.com

Imperio Inca

Imperio Inca har specialiseret sig i autentiske sydamerikanske retter. Atmosfæren er afslappet og hyggelig. Menuen byder på et udvalg af brasilianske og peruvianske retter, med vægt på fisk og skaldyr. En ceviche bar har flere typer af fisk salat, der er marineret med citrus, urter og krydderier.

Restauranten serverer også mixta (en blanding af fisk og skaldyr), bøffer, kylling og andre autentiske retter. Vegetarer muligheder omfatter stegt yucca, pisang og salater i menuen.

Imperio Inca723 W. 21st St.Norfolk, VA 23517757-486-4622imperioinca.com

El Rincon Tropical Restaurant og Bar

El Rincon ligger 10 miles fra Norfolk, en afslappet restaurant og bar med en interessant, eklektisk sydamerikanske menu. Det byder på brasilianske favoritter, som grillet bøf og skaldyr empanadas, samt caribiske specialiteter som mofongo con pernil, et fad med svinekød og pisang. En velassorteret bar tilbyder traditionelle brasilianske cocktails, ligesom caipirinhas.

El Rincon Tropical Restaurant & Bar4300 Holland vejVirginia Beach, VA 23452757-463-0003elrincontropical.com

Mojito Cafe

Den lille og populære Mojito Cafe ligger i Virginia Beach, nord for Norfolk. Denne mor spisested er hyggelige og har et begrænset antal borde, så forvente en ventetid.

Menuen funktioner en række latinske retter, herunder empanadas fyldt med ost og krydret chorizo pølse og nederdel bøf toppet med chimichurri eller en sydamerikansk variation på pesto. Mojito Cafe serverer også et par brasilianske øl.

Mojito Cafe300 28th St.Virginia Beach, VA 23451757-233-6855


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com