Hvordan man træner for hastighed for fodboldspillere

Hvordan man træner for hastighed for fodboldspillere

Ifølge fælles visdom, du er født enten hurtigt eller ikke hurtigt, og du kan gøre noget for at forbedre din hastighed. Fælles visdom er forkert. Mens genetik spiller en rolle i hastighed, er det langt fra den eneste faktor. En seks-dages uddannelse regime, der omfatter vægtløftning, plyometrics og løb kan hjælpe dig med at øge din hastighed og adræthed, som begge kan tjene dig godt i fodbold og fodbold samt mange andre sportsgrene. Efter tre dages uddannelse, tage en dag ud før du starter de næste tre dage af uddannelse.

Instruktioner

Lunges arbejde en masse kropsdele i én bevægelse.

Træne med vægte på dage et og fire af seks-dages træning regime. En god vægt-træning regime målretning store muskelgrupper er afgørende for at udvikle en krop lavet for hastighed. På dag ét, udføre magt renser, bænk presser, incline presser, tilbage squats, dødløft og pull-ups. På dag fire, udføre lunges, overhead squats, væg-ball skud med en medicin bold, overhead presser og dip.

Vælg sæt, gentagelse tæller og vægt beløb, der virker for dig, men blander gentagelser og vægte fra uge til uge. En uge, må tre sæt af hver øvelse 10 gange ved hjælp af en vægt, der giver mulighed for denne præstation. Den næste uge, gør fem sæt af hver øvelse fem gange ved hjælp af mere vægt.

En del af sprint er kondition; så løft som en sprinter. Hvile ikke mere end 30 sekunder mellem sæt. Don't stop til chat. Løft med fokus.

Hvordan man træner for hastighed for fodboldspillere

Sjipper kan hjælpe dig med at forbedre hastighed drastisk.

Træne med plyometrics på dage to og 5. Plyometrics øvelser tog et organ for eksplosive bevægelser, såsom dem, der kræves i sprint. Omfatter seks til otte af disse øvelser på dage to og fem: box hopper, lateral box hopper, springer til 100 yards, carioca til 100 yards, hoppe reb for tre til fem minutter skiftevis to - og one-fod hoppe, trappe hopper, squat hopper, split squat hopper, tuck hopper, afgrænsningsrammen run for 200 yards, 180 eller 360 graders spring, klappede push-ups og bredt hoppe afgrænser. Gør ikke alle øvelserne i en dag; alternative ved at gøre øvelserne på dag fem, som du ikke gjorde på dag to.

Gøre nok sæt i mindst 30 minutter af plyometric uddannelse. Fordi plyometric træning er hård, være forberedt på en hård træning, men tager ikke mere end 30 sekunder resten efter hvert sæt.

• Koncentrere sig om din løbeteknik og Sprint på dage tre og seks. Løb kan blive undervist, og gode løbere forstå hvordan man kan sætte deres organer til at bruge til at blive hurtigere løbere. En to-dages løb regime hvor du følge den samme rutine hver dag vil hjælpe dig med at forbedre din løbeteknik.

For eksempel sprint 10 værfter mens hæve knæene højere end normalt, og derefter jog 10 værfter. Gentag denne rutine 10 gange pr. sæt. Næste, sprint 10 værfter mens at ramme din bagdel med dine hæle, og derefter jog 10 værfter. Gør denne rutine 10 gange pr. sæt. Følg det med en 100-yard foråret mens koncentrerer sig kun om at holde albuerne bøjet i en 90 graders vinkel og flytter dem sammen og ikke på tværs af din krop; gøre at fem gange pr. sæt. For den næste øvelse, oprette kogler eller markører omkring 5 yards fra hinanden og lateral shuffle mellem kegler i et minut så hurtigt som du kan, rører jorden ved siden af hver kegle med skiftende hænder.

Opsætning af kegler eller markører 20 yards fra hinanden, og sprint mellem dem, rører jorden ved siden af hver kegle på hver tur og koncentrere sig om eksploderende frem efter hvert tryk. Gøre det i et minut, og derefter hvile. Endelig lå på jorden, foråret op ved hjælp af dine hænder og ben, sprint til din fuld hastighed og derefter stoppe, falde til jorden og Gentag. Udføre denne øvelse 10 gange i et sæt.

Gøre nok sæt til mindst 30 minutters træning. Vær forberedt på en hård træning, og tager ikke mere end 30 sekunder af resten efter hvert sæt.

Tips & advarsler

  • Vægttræning fokuserer på kropsdele udover ben. Sprinterne Usain Bolt og Jackie Joyner-Kersee har stærke øvre organer. Sprint kræver styrken af en hele kroppen.
  • Hvis du er usikker på hvordan man kan lave en øvelse, skal du kontakte en træner eller en anden kilde for korrekt form.
  • Når sprint fra en død stop eller udsat position, læne din krop frem på om en 45-graders vinkel til jorden, og holder din torso i en lige linje med din ryg ben som du kommer op i fart. Ikke bøje sig dybt i taljen eller fornemmelse dine skuldre. Som du øge hastigheden, Tillad din krop at folde opad naturligt indtil du er i topfart med din torso vinkelret på jorden.
  • Når du arbejder på lateral bevægelse, sætter din krop i positionen "klar" med fødderne spredning bredere apart end afstanden mellem dine hofter og din bagdel faldt mod jorden. Holde din tilbage lige og stærk med dine knæ ikke frem af tæerne. Ikke fornemmelse dine skuldre, og holde dine hænder hævet til balance.

© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com