Hvordan man manuelt krank en Camper dias

Campister med dias, bedre kendt som dias-outs, bruge en af to metoder til at bringe slide-outs fra de vigtigste campinghytte: motor eller hånd håndsving. Hånd håndsving giver bedre kontrol over slide-out installation som du styre hastigheden og have en præcis metode til at placere diasset på den afstand, du ønsker det udvidede. Næsten alle hånd-krank stil dias-outs bruger en navnebeskyttet krank for RV eller autocamper model.

Instruktioner

• Parkere og sikker camper. Frigøre camper fra det trækkende køretøj, niveau ved hjælp af camper knægte og placere hjulet klodser under hjulene som en sikkerhedsforanstaltning.

• Gå til kontrolpanelet slide-out typisk findes på ydersiden af camper, slide-out side. Åbne panelet og indsætte håndsving på spindlen i kontrolpanelet.

• Gå til dias-out udvendige og låse enhver låse eller hængsler at holde det på plads. Kontroller, at slide-out området (hvor det vil gå) er fri for lavt hængende træ lemmer eller andre forhindringer.

• Hånd håndsving lysbillede-ud håndtag med uret for at begynde at bringe lysbillede-ud i den udvidede holdning.

• Krank indtil spindelen stopper, der angiver slide-out er i åben position. Låse lysbillede-ud i åben stilling ved hjælp af den campist slide-out låse findes i kontrolpanelet, og på indersiden af den campinghytte. Indvendige låse er typisk en lås og hængsel system fundet i nærheden af gulv eller loft hvor slide-out strækker sig ud fra camper.

• Låse luger eller hængsler når du er klar til håndsving slide-out tilbage i camper. Indsæt håndtag på spindlen og drej mod uret for at bringe det. Kontroller alle indvendige forhindringer er ud af den måde som du håndsving det i camper. Låse hængsler eller låse, fjerne håndsving og låse panelet krank.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com