Hvordan du forbereder Sucker fisk

Når det kommer til at spise fisk, har Sucker historisk set ikke været blandt de første arter til kommer til at tænke. Men i de seneste år denne fisk er blevet en delikatesse af mulige i områder fra den dybe syd for langt mod nord. Sucker fisk er karakteristisk knoklet, at nogle slukke det straks; men at vide, hvordan du forbereder en Sucker fisk kan åbne op for en unik fiskespisende oplevelse for dem der ønsker for at prøve nye ting.

Instruktioner

• Rense fisken, som du ville enhver anden sort. Gøre et snit lige bag gællerne på undersiden af fisken helt tilbage til halefinnens. Fjerne organer. Brug derefter filet kniv til forsigtigt adskille fiskens sider fra ryggen på begge sider. Præcision er vigtigt at få en dejlig, stor filet fra Sucker fisk; skødesløshed kan efterlade en masse kød holdt sig til kroppen.

• Flænge i fiskefileter grundigt, når du har renset fisk. Brug en meget skarp filet kniv til at gøre indsnit i kødet. Din stykker bør ikke gå hele vejen gennem kød; snarere, skære lige til dybden af knoglerne. Dette reducerer knoglestrukturen af fisk til lille tops, der bliver krystallisere når kogt.

• Dyp fisk ind i din favorit dej og steges i en olieret gryde på medium-høj varme, indtil dejen er gyldenbrun og fisken flager let. Bruge en si eller mesh si for at sænke fisk i gryden og bakke ud igen, da den gashing proces kan gøre fileter underlagt bryde.

• Gøre fisk bøffer til en alternativ måltid. Skær fileterne i one-inch terninger og fjern de store, synlige knogler. Slibe kuberne op i en foodprocessor og derefter forberede ifølge din egen personlige smag, tilføjer rasp, æg og urter, hvis du har lyst. Steges som burgere og tjene på en bolle med tandsten sauce.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com