Går sort med lys Tan støvler?

Går sort med lys Tan støvler?

Sort og tan er farve hæfteklammer i mange toiletter. Hvad gør disse to neutrale nuancer, som komplementerer hinanden er deres alsidighed, som gælder især, når det kommer til fodtøj. En lys tan boot par godt med sort på grund af den skarpe farvekontrast skaber. Der er et par måder at bedste kjole denne farve combo.

Hvad til par

Outfit's succes afhænger i høj grad hvordan du par din top-halvdel med lys tan støvlerne. Længden af støvlerne skal hjælpe guide dig i sammenstykke en mundering. Ridestøvler, prøve skinny jeans og en enkel sort tee. Sort strømpebukser og en sort bomuldskjole går godt med knæ-høje støvler. Par en sort over-the-knæ nederdel med kile ankel støvler. Par sorte leggings med en overdimensioneret brun trøje (i en forskellig brun skygge) og ridestøvler. Et andet look er en sort mini med knælange støvler. I de varmere måneder, sorte shorts, en simpel tee og ankel støvler arbejde. En dressier mulighed er en korte ærmer kjole med krænger høje støvler.

Hælhøjde

Blande hælhøjde og type. Bruge kort, chunky hæle til en mere afslappet stil med shorts. Bære en tynd, højhælede for noget lidt classier. For skinny jeans og leggings, ridestøvler er en konsekvent, sikker og fashionable valg. Guffe din pant lige ind i bagagerummet.

Støvlerne er i fokus

Sorte påklædning er klassisk og alsidige, men det kan også være lidt for simpel til tider gør en kontrasterende farve som tan eller beige det perfekte modstykke til din sort ensemble. Støvler oversætte fra sæson til sæson, og du virkelig kan få væk med kun behov for en eller to par, hvilket gør en kvalitet par støvler en klog investering. Vælge ægte læder, der vil vare i lang tid og give off en kvalitet indtryk.

Faux Pas

Ikke blande afslappet med formelle. For eksempel, er en elegant satin sort kjole parret med chunky støvler en konkret no-no. Sørg for at dine støvler ikke er for stram--svulmende kalve og ankler er et ømt syn. En lynlås i siden eller spænde er fine, men overdrevne detaljering som studs og kæder er ikke så alsidig og tidløse som en glat og enkel boot.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com