Om Oris ure

Om Oris ure

Oris watch er en schweizisk-made, formelle kjole ur mærke, der har eksisteret i mere end 100 år. Ure er bygget til at vise tid mens viser også et elegant, stilfuldt udseende for at supplere din outfit.

Historie

Oris er baseret i landskapet, og blev grundlagt i 1904 af Paul Cattin og Georges kristne, der blandet teknologi, schweiziske horology traditioner og en urmager touch, til én, at gøre præcision tid stykke. Oris er navnet på en stream og en dal tæt på Holsten, i den nordvestlige del af Schweiz, som inspirerede navnet. I 1968, selskabet blev tildelt af Observatoire Astronomique et Chronometrique, giver virksomheden fuld kronometeret certificering, hvilket er den højeste udmærkelse i ur nøjagtighed.

Uret

Varemærket underskrift af Oris ur, end det varemærkebeskyttede flash rød, der repræsenterer hjerteslag af hver Oris ur, er, at alle sine ure er rent mekanisk. De håndlavede ure alle opererer uden batterier og er udstyret med høj kvalitet automatiske mekaniske bevægelser. Ansigter af ure er særprægede, inkorporere banebrydende innovationer.

Omkostninger

Disse state-of-the-art ure er dyre---spænder fra omkring $500 til mere end $3.000. Der er mange forskellige stilarter, såsom ure lavet for luftfart, dykning og motor sport. Der er også kjole ure. Specialudgave ure komme med tilføjelser såsom kasser, album eller andre tilføjelser.

Vedligeholdelse

Virksomheden har servicecentre over hele verden. Mekaniske ure lider slitage over tid, så Oris anbefaler rutinemæssig vedligeholdelse hver tre til fem år. Når virksomheden vagtholdet, servicecenter helt nedlægger uret, renser, smører og samler bevægelse af uret, så det virker som ny. Reparationer kommer med en et-års garanti.

Der bærer dem

Oris har gjort mange brugerdefinerede ure lavet til berømtheder, fra Keanu Reeves til Mathew McConaughey. Oris også har et langt forhold af pensionstegnende Formula One racing, dykkere og luftfart fagfolk. Ure kan tåle mange forskellige forhold, mens de resterende klassisk elegant på samme tid.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com