Hvordan man laver en parfume fra blomster

Hvordan man laver en parfume fra blomster

Det kan være en meget vanskelig, dyre og tidskrævende proces at gøre din egen parfume derhjemme. Medmindre du planlægger at masse producere din parfume, ønsker du sandsynligvis ikke at købe dyrt udstyr og ingredienser eller komme ind i et kompliceret sæt af instruktioner. Dem, der ønsker en tung, kompleks duft med mange toner bliver gladere købe en parfume i stedet for at oprette en science lab i deres køkken. Hvis du vil subtile dufte som lavendel og rose, er der en relativt enkel og billig måde at tage din favorit duft fra haven til dit håndled. Vejledningen nedenfor vil vise dig hvordan man laver duftende vand ved hjælp af roser.

Instruktioner

• Indsamle rosenblade i morgen efter duggen er fordampet og oliestand er højest. Vælg de tyndeste kronblade, som disse vil have den stærkeste duft. Omkring en kop af kronblade er tilstrækkelig. Vask kronblade for at fjerne snavs eller andre urenheder og tør forsigtigt med en køkkenrulle. Vask kronblade vil ikke udvande deres duft. Dette er et vigtigt skridt, du skal træffe for at undgå kontaminering i dine endelige produkt.

• Anbring ren, tør rosenblade på et skærebræt og snittes i fine stykker. Dette vil bidrage til at frigive olierne. Komme ud din dobbelt kedel og sætte hakkede kronblade i øverste puljen. Sørg for at skrabe Skærebrættet godt at få alle de små stumper i puljen. Fyld den øverste pot med nok destilleret vand til at dække kronblade. Ikke over fyld, bare sætte i nok til at dække dem alle. Hvis du sætter for meget vand, fortyndet duften. Kronbladene kan flyde til toppen. Hvis dette sker, bare skubbe dem igen med rene hænder indtil de blive sat.

• Fyld den nederste gryde med vand og sted på en medium høj brænder. Brændeovne varierer, så medium høj kan være for meget eller for lidt for dig. Brug, uanset hvilken indstilling der fungerer bedst for at få vand til en blid kog på din brændeovn. Det er vigtigt at bruge destilleret vand i den nederste gryde samt da dampen vil stige op og blandes med vandet i den øverste pot. Placer den øverste pot indeholdende kronblade i den nederste gryde. Kontroller, at den øverste pot ikke rører vandet i den nederste gryde. Der bør være mindst to inches af plads mellem vandlinjen og bunden af den øverste pot. Hvis du ikke forlader nok plads mellem vandlinjen og de øverste pot, risikerer du vand koger og madlavning din kronblade. Idéen her er til damp duft forsigtigt fra kronblade.

• Varme kronblade for omkring en time, kontrol med jævne mellemrum for at sikre puljen ikke har kogte over eller løbe tør for vand. Sørg også for, at vandet i den øverste pot ikke koger. Hvis kronblade er over opvarmet, vil duften blive ødelagt. Efter cirka en time, skal du se olie droplets flyder i puljen. Tjek den farve og tekstur af din rosenvand. Når det er klar, vil det have en lyserød farve og en kraftig tekstur med masser af olie droplets flyder rundt.

• Stamme rosewater ved hjælp af en ostelærred, chinois eller finmasket si og hæld i en klart glasflaske. Sørg for at klemme kronblade i si at få alle olie og vand ud. Lad afkøle til stuetemperatur før korkens og opbevare i køleskabet. Du har nu rosewater, som du kan bruge til parfume, duftende bad, sprøjtning på sengetøj, madlavning eller vaske hunden.

Tips & advarsler

  • Damaskus Rose, Dune Rose og te Rose er blandt de bedste sorter til brug i rosenvand. Du kan også prøve at lave lavendel vand efter de samme metoder som ovenfor. Engelsk lavendel indeholder de fleste olier.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com