Sådan Fremhæv allerede farvet hår

En af vanskelighederne ved at have farvet hår er, at det kan være vanskeligt at fremhæve. Simply put, er farvestoffet allerede designet til at være robust og ophold i dit hår, som kan forhindre at fremhæve produktet i orden. Saloner er købedygtig lave indeværende, men de vil opkræve et gebyr. Hvis du vil fremhæve dit hår selv, og du allerede har farvet hår, skal du først behandle de områder, du vil fremhæve for at få farven ud.

Instruktioner

• Skær en test strand. Finde en del af dit hår, hvor du kan afskære en strand uden det bliver alt for synlig eller mussing din frisure.

• Sætte stranden i blegemiddel. For at fremhæve allerede farvet hår, vil du har brug at afblege det først. Men vil du finde ud af, hvor længe dit hår skal være bleget at få farven. Brug en blanding af lige dele blegemiddel og farve udvikler og Nyd din test strand i denne blanding. Tjekke det hver 5 minutter for at få en idé om, hvordan robust din hårfarve er.

• Brug neglelakfjerner. Når du har gjort din test strand, tage de områder, du ønsker at fremhæve og anvende neglelakfjerner. Wrap disse områder i folie for at undgå, at de kommer i kontakt med resten af dit hår. Holde neglelakfjerner, så længe produktet retninger anbefaler (normalt mindst en halv time).

• Blegemiddel trådene. Efter anvender neglelakfjerner, bleach trådene (igen, ved hjælp af din blanding af blegemiddel og farve udvikler) Ifølge tidshorisonten du bestemmes ved hjælp af din test strand.

• Anvende håret lightener. Dette skridt bør kun ske, hvis dit hår stadig synes at være sunde, men tilføjer en ekstra dosis af håret lightener til de tråde, du vil fremhæve (igen, i sølvpapir) vil også hjælpe.

• Tilføje højdepunkter til dit hår. På dette tidspunkt skal dit hår være godt primet til at blive fremhævet, så tilføje højdepunkter efter anvisningerne på pakken.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com