Resorts i San Antonio, Texas

Resorts i San Antonio, Texas

Resorts i San Antonio, Texas giver adgang til San Antonio missioner Historical National Park. Parken omfatter fire spanske missioner: Mission Concepcion, Mission San Jose, Mission San Juan og Mission Espada, også kendt som Mission sporet. Inkluderet er de demi-katedraler (missioner), kendt for fresco dekorationer og barok arkitektur, som er stadig åbne for gudstjenester. Mission Trail er en brolagt seks-mile lang vandretur og cykelruten med udsigt over San Antonio floden og forsigtigt rullende bakker. En spadseretur langs San Antonio River Walk er en fornøjelse i godt vejr.

Hilton San Antonio bjergland

Hilton San Antonio Hill Country Hotel & Spa er i landets rullende Texas Hill tilbyder luksuriøse Texas rustik stil. Du bliver budt velkommen med en massiv brand sted, bjælkelofter og varm rige skove. Gæsterne kan vælge at svømme i en af de tre swimmingpools. Spise på restauranten på selve ejendommen afslappede omgivelser, solplet, til morgenmad, frokost og middag. I hjertet af feriestedet er hotellets bakke land Bar. Bjergland nuancer er gennemført i hele til de veludstyrede værelser med stort badekar. Suiterne har opgraderet bade med regnskoven brusere og boblebade.

Hilton San Antonio Hill Country Hotel & Spa

9800 Westover bakker

San Antonio, Texas 78251

210-509-9800

Hilton.com

Hyatt Regency Hill Country Resort og Spa

Hyatt Regency Hill Country Resort and Spa har 500 værelser, herunder 58 suites. Det har 6 restauranter og barer, der serverer amerikanske og moderne regionale retter. Fritidsfaciliteterne omfatter en 27-hullers Arthur Hills-designet golfbane, tre tennisbaner, jogging/natur og cykling stier, drivingrange, spa tjenester og sundhedstjenester. Plus, det har vandaktiviteter, herunder en 950-fods vidtløftige flod med sin egen strand, en swimmingpool og en aktivitet swimmingpool med vandfald. Alle værelser har høj hastighed internetadgang, Hyatt Grand seng seng, kaffemaskine, køleskab og TV med kabelkanaler.

Hyatt Regency Hill Country Resort og Spa

9800 Hyatt Resort Dr

San Antonio, Texas 78251

210-647-1234

hillcountry.Hyatt.com

Westin La Cantera Resort

Westin La Cantera Resort har udsigt over flade af Texas bakke land med dets kalksten klipper og århundreder gamle brushy live oak træer. Westin omfatter en helseklub og spa-tjenester, golf med Tom Weiskopf-designet 18-hullers La Cantera resort kursus og Arnold Palmer-designet Palmer Course, seks swimmingpools og tennisbaner. Otte restaurant og spisemuligheder, lige fra gourmetmad på Francescas ved solnedgang med dens sydlige Texas køkken til en poolside lounge for forfriskninger mens du køle af, er tilgængelige. Værelserne omfatter Westins Heavenly Bed and Heavenly Bath, kaffemaskine, kabel-TV med film og højhastigheds-internetadgang.

Westin La Cantera Resort

16641 la Cantera Parkway

San Antonio, TX 78256

210-558-6500

westinlacantera.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com