Fødevarer, der smager kogt jordnødder

Kogt jordnødder, en Southern delikatesse, sælges på vejene står hele syd fra maj til November. De bedste kogt jordnødder er lavet af "grønne" jordnødder, men på grund af den begrænsede vækstsæson og deres høje fordærvelighed, den logiske alternativ er at bruge tørrede jordnødder. Kogt jordnødder er en erhvervet smag. Men ifølge Tom Lowe, aka "the Peanut fyr," folk falde nemt i kærlighed med den unikke smag af denne sydlige snack.

Historie

Kogt jordnødder gå tilbage til mindst den amerikanske borgerkrig (1861 - 1865). Den konfødererede regering suppleret ernæring for tropper med peanuts. Soldaterne kogte dem over bål. For at forlænge holdbarheden tilsættes de salt, der fungerede som et konserveringsmiddel. Mange mennesker nord for Mason-Dixon line har aldrig hørt om kogende en peanut, men de er symboler på det sydlige kultur og køkken. 1 maj 2006 blev de lavet den officielle snackvirksomhed af South Carolina.

Forberedelse

Kogt jordnødder er kogt i saltet vand udendørs over en brand. Hvis bruger grøn jordnødder, disse Friskindsamlet fra jorden, er den gennemsnitlige kog fire timer. Rå jordnødder, der har været tørret for at bevare dem, tage omkring 18 timer i kogende. Når skallerne tænder klæg, du åbner dem og opleve smag.

Smag/ernæring

Når kogte, peanuts tage på sammenhængen i mosede kartofler og har en behagelig salt smag. Smagen er som en frisk bælgplanter. Kogt jordnødder give fire gange antioxidanter af ristede jordnødder fordi under det kogende processen at jordnødder tegne antioxidanter fra skallerne. De indeholder også resveratol, som har vist sig at forebygge kræft og hjertesygdomme. Kogt jordnødder er spækket med vitaminer og mineraler og har et lavt glykæmisk indeks.

Lignende smag

For at simulere smagen af kogt jordnødder, er der et par fødevarer, du kan prøve. En af USDA kommercielle sorter af sojabønner, VIR 1501-40, smager kogt jordnødder. Et træ i Australien kaldes pandanus palm giver kairuku nødder, en vigtig lokal fødekilde der smager som kokos når rå, men når kogt smager kogt jordnødder. Texas longhorn crowder ærter, også kendt som rød ripper ærter, vokse i bælg smagen kogt jordnødder. Andre bønner, der smager svarende til kogt jordnødder er fire-vinkel bean og perle bønner.

Opskrift

Ifølge en fan af madlavning show smager "The Barefoot Contessa" følgende opskrift kogt jordnødder. Afbryde de hårde enderne af asparges; skræl dem; børste en bageplade med olivenolie; frakke asparges med olivenolie, salt og peber; sted på bageplade i en 400-graders ovn i 15-20 minutter indtil de er bløde; tage dem ud og drys med parmesan og vende tilbage til ovnen for et minut.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com