Pæle, der gør du køre hurtigere

Enhver, der har set en person kører og hoppe ned på gaden med mærkelige metal sko, der løfte ham flere fod fra jorden tror måske, at de ved et uheld trådte ind på sæt af en science-fiction film. Disse pæle, kendt som jumping pæle, power pæle eller powerbocks, er dog meget en realitet. Disse pæle er en forholdsvis ny opfindelse, der tillader deres brugere at både køre hurtigere og springe højere end de kan naturligvis. De ligne aktivitet-orienterede proteser ben og opererer under lignende principper.

Historie

Hoppe pæle tjene deres navn "powerbocks" fra deres opfinder, en mand ved navn Alexander Bock. Bock første patenteret disse pæle i 2004, og begyndte at designe dem så tidligt som den sent 1990s. Hoppe stylter har siden spredt over hele verden, og Hoppestylte konkurrencer, såsom kapital Bocking, er begyndt at dukke op. Nogle mennesker gør professionelle stunts med hoppe pæle ens i sammensætning til andre ekstreme sportsgrene som skateboard og rulleskøjter.

Evner

I modsætning til traditionelle omvandrende pæle, som blot hæve en person højt op i luften, forbedre hoppe pæle faktisk en persons atletiske evner. En typisk hoppe pæle bruger kan hoppe 3 til 5 fødder i luften fra stående stilling. Pæle også give brugerne til at køre op til 20 miles i timen med en skridtlængde på 8 til 9 fod, dobbelt så langt som en naturlig skridtlængde.

Byggeri

Powerbocks er stort set en kombination af et snowboard, foråret og benprotese teknologi. En snowboard boot strap tillægger en bladfjeder i glasfiber. Lys glasfiber støtter vægten af brugerens krop uden vejning brugeren ned. Foråret absorberer stød af indvirkning fra hoppe eller løbe. Nederst er en gummi mund pad, kaldet en "hov," som beskytter pæle fra skader og tilføjer trækkraft for at hjælpe brugerne med at holde deres balance.

Mærker

Fordi Hoppestylte er blevet populære, tilbyder mange forskellige mærker design ligner det oprindelige designet af Alexander Bock. Bocks virksomheden tilbyder et mærke kaldet "Powerskips," som kan koste op mod $1.000 og anvendes af fagfolk. Derudover et koreansk firma producerer et mærke kaldet "Poweriser", og et østrigsk firma har udviklet et mærke kaldet "7 League støvler." To entry-level mærker for nye powerbockers er "Flying Locust" og "Skyrunner."


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com