Hvordan man præcist tidspunkt ure

Hvordan man præcist tidspunkt ure

Mens ure er blevet mere af en fashion statement end en foranstaltning af tid med fremkomsten af mobiltelefoner, er det stadig vigtigt at holde nøjagtige tid på et ur, hvis du beslutter at bære en. Ure er ikke perfekt, og afhængig af kvalitet og teknisk indviklet af det ur, du har købt, skal du muligvis justere og nulstille dit ur på en regelmæssig basis. Med internetadgang bliver indstille dit ur præcist en meget nemmere opgave.

Instruktioner

• Besøg den officielle amerikanske ur hjemmeside (-time.gov) og klik på den tidszone, du i øjeblikket lever. Dette ur er drevet af det nationale Institut for standarder og teknologi og er nøjagtig inden for.3 sekunder af den officielle tid. For at indstille dit ur korrekt, er det vigtigt, at du bruger en pålidelig kilde.

• Rotere skiven på dit ur, indtil den når et minut ud over den officielle tid observeret på hjemmesiden. Kan ikke indstille uret endnu.

• Observere den officielle amerikanske tid indtil det passer, hvad du har roteret til på dit ur. At sikre nøjagtighed, ikke indstille dit ur indtil det nøjagtige tidspunkt officielle amerikanske uret ændres.

• Indstille dit ur på det nøjagtige tidspunkt officielle amerikanske uret falder sammen med det, der vises på dit ur. Mangler i dit ur kan kræve, at du gentager denne proces flere gange om måneden for at sikre nøjagtigheden.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com