Billige ferie i Puerto Rico

Billige ferie i Puerto Rico

Puerto Rico, et protektorat i USA, er tæt på Florida, men er stadig meget en del af Caribien. På grund af den lethed, hvormed amerikanerne kan komme til øen, kan Puerto Rico i turistsæsonen være et dyrt sted til ferie i forhold til nogle af de andre caribiske øer. Men hvis du ønsker at besøge, der er måder at minimere dine udgifter og stadig opleve den bedste Puerto Rico har at tilbyde.

Timing og flyrejser

De datoer du rejse til Puerto Rico vil have en stor indvirkning på omkostningerne. Turistsæsonen er officielt mellem December og April, når amerikanerne flyve ned for at undslippe de koldere nordlige klimaer. Fordi færre amerikanere gå mellem maj til November, er du mere tilbøjelige til at finde tilbud på alt fra fly til logi til ture. Bemærk dog, at disse måneder svarer med peak orkansæson, så ture i løbet af disse måneder er mere tilbøjelige til at blive forstyrret af natur.

San Juan ferieboliger

Logi i San Juan behøver ikke at være dyrt. Hostels i San Juan starter ved $15 per person per nat på San Juan Hostel og $21 pr. person pr. nat i Fortaleza Guest House. Begge har køkkener, så hvis du ønsker at købe og tilberede din egen mad kan du gøre det billigt. Begge har fælles badeværelser.

Mad i San Juan

Mad i San Juan kan være dyrere end andre steder på øen, men du stadig kan spise billigt. Prøv Panadería España Repostería til suppe, tapas og sandwiches (mellem $4 til $8). Cielito Lindo har hovedretter starter ved $5. Repostería Kassalta har morgenmad starter ved $3.50 og sandwich koste mellem $4,50 og $6. El Hamburger har--overraske--hamburgere for $3,50. Der er også de almindelige amerikanske fastfood franchise, men med familierestauranter dette billige kan du også spise som en lokal.

Culebra

Hvis du ønsker at få ud af San Juan, findes Billige flyrejser fra San Juan til Culebra, en lille ø øst for hovedøen. Her, kan du lejr på de pragtfulde hvide sandstrande til $20 per nat. Billige fødevarer kan findes i byen købmand, eller du kan købe mad fra lokale leverandører. Det er muligt at få alt hvad du behøver for $30 per døgn.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com