Camper Trailer Buying Guide

Når man ser til at købe en camper trailer skal flere faktorer tages i betragtning før går shopping. To af disse faktorer er: Hvad er du kommer til at trække trailer med, og hvor mange mennesker vil bruge det.

Trække krav

Jo større og tungere trailer jo større og tungere lastbilen skal være for at trække den. Lille enkelt aksel trailere kan trækkes med lysere vægt lastbiler med mindre motorer. Typisk vil truck fabrikanten udskrive den foreslåede maksimale trække vægt i instruktionsbogen. Denne vægt bør ikke overskrides, da du kan miste kontrollen mens bremsning eller over indlæse motoren får det til at forlade.

Lige så vigtigt er det trailer hitch du installere på lastbilen. Trailer uforudsete hændelser er ikke alle skabt eller installeret på samme måde og vil begrænse den vægt, de kan trække. Overskrid ikke den anbefalede maksimale vægt eller traileren kunne bryde løs, forårsager en ulykke.

Når du har disse parametre, kig på dit budget i forhold til hvor mange mennesker vil normalt bruge traileren. Hvis du har brug for plads til seks personer til at sove, vil du har brug for en større trailer.

Campister

Campister kommer i dag med næsten enhver funktion, du kan forestille dig. Fra aircondition og fjernsyn til fuldt udstyrede køkkener og marmorgulve. Du skal beslutte, hvilke funktioner vil fungere bedst til dine behov og dit budget. Hvis du planlægger at bruge camper hovedsageligt til at sove, men har planer om at gøre alle dine madlavning og rekreation udenfor på din campingplads, kan du formentlig nøjes med en mindre trailer med god opbevaringsplads. Men hvis der i camper er om så tæt på naturen som du ønsker at få, en større camper med flere funktioner vil sandsynligvis virker bedst.

Uanset de funktioner, du leder efter, købe en brugt trailer når tager dig tid til at inspicere de afgørende områder. Sikre hitch og elektriske bremsesystem fungerer korrekt. Kig på akslerne at sikre de er i god form. Også se på sanitet og vandsystemer og sikre de er i god stand. Hvis nogen af disse elementer ikke arbejde vil du holde udkig.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com