Hvad er forskellen mellem et Scooter & en motorcykel?

Mange folk er at finde forskellige former for transport til glæde, økonomi eller påvirkning af miljøet. I dag, to fælles køretøjer fundet på vejen motorcyklen og scooter. Men hvad er forskellen mellem disse køretøjer og hvad gør disse køretøjer betyder fordele og ryttere behov? Definere hver type køretøj er det første sted at starte.

Motorcykler

Definitionen af en motorcykel er faktisk meget ligetil. Det er defineret som et køretøj, der er konstrueret til at køre på ikke mere end tre hjul og er udstyret med et sæde for operatoren. Del af at være gaden lovlige midler at motorcyklen skal have en forlygte, baglygte, retningsbestemt signaler og spejle. Ifølge denne definition er det sikkert at sige, at der virkelig er mange køretøjer, der passer til motorcyklen beskrivelse. Nogle almindelige eksempler på motorcykler er Harley Davidson, Honda CBR, Suzuki GSXR og Honda Gold Wing.

Løbehjul

Scooter, som for sent, er blevet en meget mere fælles køretøj. Mange er tiltrukket af denne form for transport på grund af den lave gas kilometertal og let pendling. Ifølge California Department of Motor Vehicles motorcykel håndbog, er en scooter defineret som "enhver tohjulede enhed, der har en motor, styr og en gulvbræt for at stå på, når ridning. Der er også mulighed for at have en drivere sæde, der kan forstyrre ryttere evnen til at stå og ride og evnen til at være drevet af menneskelige fremdrift." Nogle af de fælles løbehjul på vejen er i dag Vespa, Honda Bravo og Aprilia.

Ligheder

Fordi både motorcyklen og scooter ses både på vej og har typisk to hjul, er der nogle fælles elementer mellem to. En af de mest oplagte ligheder er, at de er gaden juridiske. Som i de ovennævnte definition tilværelsens gaden juridiske, er det nødvendigt, at der er bremse lys og pandelygte, retningsbestemt signaler og side spejle. De begge er fremragende køretøjer for brændstoføkonomi. Der er også det faktum, at både scooteren og motorcykel både besidder styr og en plads. Dette er typisk hvor ligheder ende.

Forskelle

Der er mange forskelle mellem scooter og motorcykel. Traditionelt er scooteren en enklere køretøj, som ofte er et attraktivt incitament til uerfarne ryttere. Nogle af de vigtigste forskelle mellem scooteren og motorcykel er, at motorcyklen ikke har en trin-through ramme. Med andre ord, er det nødvendigt at sidde på cyklen, som man ville straddle en hest. På en scooter du simpelthen gå gennem og sidde med benene solidt plantet på gulvet bord. Løbehjulet er typisk mindre hjul end en motorcykel samt en mindre motor. På grund af mindre motor har scooter ofte en automatisk transmission hvor motorcyklen har en manuel transmission. Motorcykler, med deres større motorer, er tilladt på den motorvej, og kan vedligeholde motorvejen hastigheder. Mens nogle af de nyere modeller af scootere er udstyret med en motor, der er stor nok til at rejse på motorvejen, er langt de fleste scootere kun tilladt på overfladen gader. Det er yderst vanskeligt for dem at opretholde motorvejen hastigheder og på grund af deres lette vægt, de kan nogle gange være svært at kontrollere. Endelig er en af de mest synlige forskelle mellem motorcyklen og scooter stil. Det er let at få øje på en motorcykel i henhold til definitionen versus en scooter. Gulvbræt på en scooter kan ofte give væk identiteten af typen køretøj, som det er.

Fordele

Både motorcyklen og scooter har store fordele. Men, på grund af forskelle mellem de to køretøjer, fordele kan variere. Nogle vil måske et køretøj blot for pendling. Et godt valg til dette behov vil være scooteren. Nogle vil måske et køretøj til længere afstande. En motorcykel kunne så være et bedre valg. Hvis vægten af et køretøj er en bekymring, kan scooteren være et bedre valg på grund af sin lettere vægt. Uanset behovet er det vigtigt at afveje forskelle mellem begge køretøjer for at finde hvilke ydelser passer til dine behov.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com