Sådan får du en Dominikanske pas

Sådan får du en Dominikanske pas

Et pas er en afgørende del af rejser i udlandet-uanset om forretning eller fornøjelse. Besidder et pas bekræfter din identitet og letter din re-entry tilbage til dit hjemland, når din rejse er afsluttet. At opnå en Dominikanske passport er en enkel proces, der kræver mange små skridt til forskellige kontorer at nå din ultimative mål. Dem bekendt med processen kan slutte alt i en dag, andre kan udfylde deres ansøgning i to dage.

Instruktioner

• Anmode om en kopi af din Cedula. Dette er et identifikationsdokument, almindeligt udstedt i syd- og Mellemamerika.

• Få legaliseret kopi af din fødselsattest fra hvor din fødsel blev registreret. Legaliseret fødselsattester behandles af det centrale valgkontor og The Udenrigsministeriet af den Dominikanske Republik.

• Tage din pasfotos. Tre billeder måler 2 x 2 er nødvendige for behandling af din ansøgning om pas. Posttjenester tilbyder ikke pas foto-tjenester. Mange online-applikationer kan du behandle din egen pasfotos. Fotos skal have en neutral baggrund og dit ansigt skal være klart synlige. Kvinder skal dække deres skuldre i billedet.

• Tage pasfotos, legaliseret fødsel dokumenter og cedula til din BanReservas til at betale dine gebyrer eller impuestos. BanReservas er finansielle institutioner beliggende i den Dominikanske Republik.

• Tage din legaliseret fødsel dokumenter, pasfotos, cedula og modtagelse fra BanReservas til Direccion General de Pasaportes. Vent linjer er opdelt i mennesker født i den Dominikanske Republik og folk født uden for landet. Det er vigtigt du er i den korrekte linje for korrekt behandling. Indsende dine dokumenter og forberede fingeraftryk. Efter afslutningen af behandlingen, vil du blive udstedt en kvittering. Dominikanerne bor i udlandet, gøre dokumentation til din lokale ambassade for forarbejdning. Kontakt din udstedende organ for gebyrbeløbet.

• Vende tilbage til Direccion General de Pasaportes i en uge med din kvittering og original cedula til at modtage dit pas. Samme dag levering er tilgængelig mod et tillægsgebyr. Ambassade-forarbejdede programmer kræver ca tre måneder behandlingstid.

Tips & advarsler

  • Tage fotokopier af al dokumentation indsendes sammen med din ansøgning i tilfælde af dit papirarbejde er malplaceret.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com