Hvordan man laver urt brød i en brød maskine

Der er noget om parfume af frisk bagning brød, der gør en hjem mere "hjemlig," en eller anden måde. I disse dage med arbejder par, travle familier og fastfood, har mange mennesker simpelthen ikke tid til at bage deres egne brød. Angiv brød maskiner, væsentlige værktøjer af yuppie køkken. Faktum er, brød maskiner er en fantastisk alternativ til hjemmebagt brød. De gør alle arbejdskraft, mens du sover eller arbejder. Vågne op på en doven søndag formiddag til duften af friske kanel raisin brød det en oplevelse burde alle opleve. Brød maskiner også give dig mulighed for at nemt eksperimentere med ingredienserne og smag.

Instruktioner

• Ved hjælp af en brød maskine

Der er et par ting du skal huske, hvis du bruger en brød maskine for første gang. Først, altid sørg for dine ingredienser er ved stuetemperatur. Jeg tage mine ud af køleskabet ca 30-45 minutter før jeg planlægger at bage.

• Brug altid "brød mel." Jeg bruger guldmedalje "Bedre for brød" eller King Arthur brød mel, men enhver mel specifikt til brød vil arbejde. Brød mel er højere i gluten, som hjælper dejen anledning. Hvis du ikke kan finde brød mel, kan du tilføje en teskefuld af "vitale gluten" for hver kop mel til dine opskrifter. Vital gluten er tilgængelige i helsekost butikker, og i nogle supermarkeder. Jeg bruger en teske eller to selv med brød mel, for et højere stigende.

• Brug altid frisk gær, når bagning enhver type af brød. Når pakke eller krukke med gær er blevet åbnet, skal du gemme den i køleskabet. Bare bringe den til stuetemperatur før du bruger den. Hvis du har en brød maskinen, som opvarmer dit ingredienser til den rette temperatur, behøver du ikke at bekymre sig om at bringe dine ingredienser til stuetemperatur.

• Tilføje urter til dit brød

Eksperimentere er en af de mest underholdende ting om en brød maskine, de giver dig tid til at være kreative. Vær ikke bange for at smide en håndfuld af dine foretrukne urt eller krydderi, og eksperimentere med smag. Hvis du har en urtehave, er dette én måde at bruge de friske krydderurter i efteråret før du begynder at tørre dem for vinteren.

• En af mine favorit opskrifter Kom ud af behovet for brød for en italiensk middag. Jeg tog en fransk brød opskrift, og tilføjede frisk rosmarin, så gjorde hvidløg brød ud af bagt brødet. Det var lækkert! Jeg blot tilføjes en lille håndfuld rosmarin fra min have dejen efter det havde æltet i et par minutter.

Tips & advarsler

  • Prøv at tilføje en kop mynte til din yndlings møtrik brød opskrift, du vil blive overrasket over den friske smag. Min favorit er ananas, men enhver form for mynte kan bruges.
  • Ikke lide mynte? Prøv at tilføje 4 teskefulde af anis til din næste brød banana brød, det vil give det en underfundighed forskellige smag din familie vil elske, hvis de elsker smagen af lakrids.
  • En anden fantastisk tilføjelse til din favorit hvede brød opskrift er dild. Tilføj 1 spiseskefuld af dild, og 1/2 kop hakkede grønne løg til jazz op almindelig hvede brød. Mange urter brød er især lækker ristet, og denne ene er ingen undtagelse!
  • Se vejret! Regn, høj eller lav luftfugtighed og store højder kan gøre en stor forskel i dit brød. Jeg har lært at tilføje mindre væske end opskrift indkaldelser i Reno, fordi højde (4900 fod), gør mit brød stiger for meget, og så det falder bare som en kage. Hver brød maskine er en lille smule anderledes. Som du kan bruge din maskine, vil du lære hvordan dejen skal se ud, og hvordan du justerer væske eller mel i dine opskrifter for det meste ved trial and error. Dejen skal holde sammen i en kugle, uden klæber til siderne af brød gryde. Hvis æltning bladet har at stamme at flytte dejen, skal du tilføje en smule mere vand. Hvis dejen klæber til gryden, skal du tilføje en smule mere mel.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com