Hvad kan jeg bruge i stedet for en dobbelt kedel?

TV-kokke og gourmet kogebøger smide omkring at hjem kokken ikke kan altid vide, og deres teknikker kræve undertiden udstyr, som ikke alle har. En dobbelt kedel er en sådan kulinariske enhed du ikke måske kender, du har brug for, i det mindste indtil du beslutter at gøre hjemmelavet slik eller en delikat sauce. Selv hvis du planlægger at lave dine egne lys, kan du finde dig selv spørger, "Hvad kan jeg bruge i stedet for en dobbelt kedel?" Heldigvis har du muligheder.

Dobbelt kedel Basics

Punkt i en dobbelt kedel er at smelte ingredienser uden at udsætte dem for direkte varme. Fødevarer som chokolade har tendens til at svide og brænde, selv når du betaler konstant opmærksom på dens forberedelse. En dobbelt kedel indeholder to separate kamre til madlavning. Det øverste niveau holder maden, mens den nederste plan indeholder vand på en direkte varmekilde. Dampen fra det kogende eller dampende vand smelter forsigtigt chokoladen uden at brænde det.

Uanset hvilken slags interimistiske dobbelt kedel, du opretter, sikre top beholderen ikke rører vandet. Hvis dette sker, alle spil er slukket, og det bliver det samme som direkte til opvarmning.

To-Pot metode

For at gøre en dobbelt kedel fra to puljer, søge din skabene for to kasseroller eller stockpots i varierende størrelser. Puljen med større omkreds bør ideelt set være meget dybere end anden gryden til at rumme vandet. Hvile de mindre pot håndtag på kanten af anden gryden. Tilsæt vand til det nederste kammer, men husk at give mindst en tomme plads mellem vandet og kammer holde maden.

Denne metode er bedst til fremstilling af saucer eller stearinlys fordi undslippe damp forstyrrer smeltende chokolade.

Glas skål metode

Ved hjælp af en glasskål som en dobbelt kedel er den foretrukne metode til smeltning af chokolade. Fordi glasset er en naturlig varme dirigent, har du to muligheder for at gøre dette arbejde. For først, skal du erstatte den mindre pot fra din to-gryde tingest med glasskål, igen at gøre visse vandet ikke røre bunden på skålen. Skålen forhindrer dampen i at flygte så din chokolade ikke vil slå hårdt og kornet, som kaldes "beslaglæggelse."

Den anden mulighed omfatter kogende vand som før, men denne gang du hæld vandet i en bagning crock off varmen. Læg glasskål ovenpå, og processen er den samme.

Mikrobølgeovn metode

Hvis du ikke laver din egen dobbelt kedel, fordi din nuværende køkkentøj ikke opfylder de ønskede krav, kan du prøve mikrobølgeovnen som en sidste udvej. Sørg for at du har ekstra uanset ingrediens, du planlægger at smelte fordi dine indledende forsøg kan resultere i clumpy, svides mad. Placere et mindre beløb i mikroovnen end du ville smelte på en dobbelt kedel og bruge kort, 10-sekunders varme byger mellem rørelser.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com