Hvordan motion påvirker humør?

Frigivelsen af endorfiner

Under træning udløser hjernen frigivelsen af endorfiner fra hypofysen. Disse "happy kemikalier" oprette følelse af velvære, magt og kontrol. Årsagen kan ligge i en overlevelsesmekanisme, finpudset af menneskeheden. Endorfiner er udløst af en anstrengende aktivitet. Således kan de have hjulpet vores forfædre til at flygte fra yderligere angreb på trods af alvorlige skader.

Øget energi

Regelmæssig motion fører til øget energi niveauer. Ved første øjekast kan det synes ulogisk at expending energi gennem motion faktisk skaber mere energi, men det gør. Som du motionerer, din puls stiger og cirkulerer super iltet blod til hurtigere priser. Da dette blod cirkulerer i hele kroppen, leveres så mere ilt til musklerne, hjernen og resten af kroppen. Effekten af denne stigning i ilt rige blod giver mulighed for hurtigere genopretning, øget hjerneaktivitet og et generelt større produktivitet.

Forbedret selvbillede

En langsigtet øvelse regime kan føre til højere selvværd. De observerbare resultater--bedre muskeltonus, tab af kropsfedt--er blot en del af grunden til hvorfor mennesker, der arbejder ud føler sig bedre om sig selv. Samlet kropsfunktion og sundhed forbedres, og hjernen er mere effektiv. Forøgelsen af energi fører til større produktivitet på arbejdspladsen og i forfølgelsen af lystbetonet aktiviteter. Som du opnå mere, lyst du til en succesfuld person, der er i kontrol over hans eller hendes liv.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com