Hvordan man bruger Marine Radar til Storm Tracking

Hvordan man bruger Marine Radar til Storm Tracking

Den Coast Guard vejr udsendt på din båd radio kan advare dig om forestående "heavy weather", men tracking en forestående storm fremskridt på din båd radar tillader dig at gøre en væsentlig indsats tidligt nok til at undgå skader på ejendom og tab af menneskeliv, der kan bringe en storm på vandet. Selv efter du port, hvis du forbliver om bord på fartøjet (forudsat din båd har en vejr-stram hytte), kan du stadig spore stormen med din radar enhed; skal storm blæse sig ud, enten opgive dine aktiviteter eller nyde det rolige hav, der følger.

Instruktioner

• Ændre din radar range til 48 sømil, når du bliver klar over stormen visuelt eller af radio broadcast. Ved 48 miles, din radar vil ikke afhente noget under 1.200 fod i højden, så du vil se den største del af stormen. Når du har konstateret den generelle størrelse af stormen, reducere vifte af din radar, indtil kanten af stormen er synlige.

• Drej "VRM" knappen på din radar til at angive din radar Variable Ring markør på kanten af stormen. Dette vil vise en enkelt ring, der kan flyttes med knop. Sortimentet vil blive vist i et hjørne af skærmen. Bemærk spænder til storm's kant.

• Start dit stopur for en tre-minutters tælle og Bemærk vifte af variabel ring markør. Hvis stormen træder området i mindre end tre minutter, stop dit stopur og formindsker intervallet af VRM, indtil linjen er igen at røre ved kanten af stormen. Bemærk den nye serie af variable ring markør.

• Fratræk den nye serie fra den oprindelige række til storm; Dette er, hvor langt stormen rejste i tid registreres af dit stopur. For eksempel, 12,5 miles (oprindelige range) - 10,2 miles (ny serie) = 2,3 miles. Hvis det tog stormen 2,5 minutter at gå 2,3 miles, derefter opdele den afstand, som gang og multiplicere resultatet med 60. For eksempel, 2.3 (den afstand) / 2,5 (den tid det tog for storm at rejse afstanden) = 0,92. Multiplicer resultatet af 60 til at bestemme den relative hastighed (storm's hastighed i forhold til din båd) af stormen. I dette eksempel, 0,92 x 60 = 55,2 miles i timen.

• Bemærk storm's tilsyneladende retning bevægelighed i forhold til dit kursus på din radar ved at dreje knappen markeret "Kvægleukose" eller elektronisk forsynet med line, indtil kvægleukose paralleller løbet af stormen. Bemærk kuglelejet angives (også i hjørnet af skærmen, svarende til VRM). Dette er den relative betydning af stormen.

• Fratræk den relative indflydelse af storm (kvægleukose lejet) fra dit kursus med lommeregneren. Hvis dit kursus er 245 grader, og den elektroniske bærende linje viser løbet af stormen som parallelt med kvægleukose på 290 grader, så 245-290 = - 45. Tilføje dette til dit kursus til at bestemme den sande kurs af stormen. I dette eksempel, 245 + (-45) = 200 grader.

Tips & advarsler

  • Hvis din variable ring markør indstilling er mindre end afstanden til dock, ville forsigtig mariner overveje tilstand båd og besætning og drej til dock på det tidligste mulige tidspunkt.
  • Forsigtig mariner skal lære alt muligt om vejret før du forsøger at spore vejr med bådens radar.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com