Nem & sunde måltider til middag

Nem & sunde måltider til middag

En wok og en bambus damper tillade en travl cook mulighed for at gøre nemme og sunde måltider til middag alle ugens dage. Partner wok med en crock pot og en tung stegepande, og du vil aldrig nødt til at tilbringe timer Slider over en varm kogeplade eller ovn at fodre din familie. De fleste af de ingredienser er nødvendige for en sund middag er i afsnittet råvarer eller fryser i dit lokale supermarked.

Lynsteg middag

Sted 2 tbsp. olie i bunden af en wok, og varme på medium-høj varme. Tilføje en skåret løg og koge indtil gennemskinnelig, adskille ringene, som de lave mad. Tilføj i 1/2 pund cubed kyllingebryst og koge i to minutter. Tilføj i en pose frosne asiatiske grøntsager, og dække wok. Lad koge i to til tre minutter, derefter tilføje en dåse drænet svampe og rør. Kombiner 2 tbsp. sojasauce, 2 tbsp. hoisin sauce og 1 tbsp. melasse i en lille kop eller skål. Hæld over den røre-yngel, og rør til at distribuere. Varm igennem, og serveres med ris eller asiatiske nudler.

Steam din middag

Anbring fire erfarne fiskefileter i en bakke med en bambus damper kurv. Indstille kurven over en wok med to inches af kogende vand. Damp til fem minutter. Tilføje en anden bambus bakke fyldt med broccoli, blomkål eller asparges og kog i yderligere fem minutter.

Crock Pot middag

Placer en to - tre pund Svinemørbrad i bunden af en crock pot eller langsomme komfur. Surround-mørbrad med små røde kartofler og grønne bønner. Tilsæt 1 kop vand eller oksekød bouillon. Dækker den langsomme komfur, og kok på lav i seks til otte timer.

Måltider i en stegepande

Kog små udbenet kyllingebryst i nok olie til at dække bunden af en tung klæbefri stegepande. Brysterne skal koge i ca 12 minutter, eller indtil et termometer hedder 165 grader på den tykkeste del. Fjerne de kogte kyllingebryster fra stegepande, og Placer på et fad og telt med folie. I en stegepande, tilføje frisk, skivede svampe, 1 tbsp. oregano, 1/4 tsk rød peber flager og salt og peber efter smag. Sautér indtil svampene er kogt. Tilføj i 1/2 kop rødvin og 1/4 kop fløde. Cook, for 10-15 minutter, eller indtil saucen har fortykket. Hæld saucen over kyllingebryster på pladen. Serveres med bagte kartofler og dampede ærter.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com