Hvordan til at underholde børn på et fly

Hvordan til at underholde børn på et fly

Nøglen til at flyve med børn, især små børn, er at holde dem travlt beskæftiget og distraheret fra den virkelighed, at de er begrænset til en lille plads i umiddelbar nærhed af andre passagerer. Det vil være lettere at begrænse deres udbrud og frustration, hvis de er engageret, interesseret, og have det sjovt. At have 5-7 aktiviteter på side for hver time af flyvningen rejse vil øge dine odds for at have en relativt drama-fri flyvning.

Instruktioner

Før flyrejsen

• Købe aktivitetselementer, der er rejse-passende og billig. Ideelt set bør de være kompakt og ikke har for mange små stykker, der kan få tabt, fordi stykkerne vil gå tabt. Købe nye varer til din tur vil maksimere indvirkning på dit barn. Nyt legetøj også gøre attraktive belønning for god opførsel. Bortset fra legetøj, tegning og farvelægning er korte aktiviteter for nogle børn, og er velegnede til rejse. Spil og bøger er også sjov og interaktive for flyet.

• Rive ud farvelægning sider eller udskrive dem fra internettet, hvis dit barn kan lide at farve. Store farvelægning bøger eller flere malebøger kan blive uhåndterlige.

• Køb rejse-venlige snacks.

• Pack aktivitetselementer og snacks, så de er let tilgængelige under flyvningen. Afhængigt af barnets alder kan aktivitetselementer gemmes i en rygsæk, som hun kan bære på ryggen eller i en rullende kuffert.

• Opbygge dit barns spænding om turen. Vise ham billeder af fly, hvis han har aldrig rejst før, eller læse en bog om fly og flyvning rejse fra biblioteket, og læse om det et par dage før du rejser. Spørg hende, hvis hun gerne vil opfylde piloten, og holde at nævne noget hun synes begejstrede som rejsedag bliver tættere.

Hvordan til at underholde børn på et fly

Spionage en flyvemaskine overhead kan være spændende.

Påpege fly på himlen når det er muligt, så han kan visualisere, hvordan han skal rejse.

På flyet

• Engagere hende i stewardesse sikkerhed annonceringer. Vise hende sikkerhed data card i sædelommen. Påpege billeder og forklare, hvad de betyder. Dette er også en god tid til at forklare reglerne for fly (såsom forblive siddende når sikkerhedsselen-skiltet er tændt, eller ikke sparke sædet foran hende, og bruger hende inde stemme), så du kan let minde hende senere og ikke dræbe sjovt buzz du har arbejdet hårdt for at skabe.

• Indføre en aktivitet på et tidspunkt, og ændre aktiviteten, som dit barn bliver urolig. At bringe et nyt punkt efter at sætte en anden vare væk holder dit barn deltager i en længere periode. Snacks tæller som en aktivitet, og flyselskaber tilbyder meget ikke gratis.

• Spille spil med eller læse ham. Disse aktiviteter er især nyttige, når dit barn ønsker din opmærksomhed. En række rejser spil kan findes på store kasse butikker; mange spil skal dog kun et enkelt spil kort.

• Tage hende på toilettet og lade hende se omkring service-området. Kontroller, at du forsøger dette, når det er blevet bebudet, at det er sikkert at komme ud af dine sæder, og mens kabinepersonalet ikke er optaget i serviceområdet--eventuelt når de med deres service vogn og har allerede bestået din række så du nemt kan komme ind og ud.

Tips & advarsler

  • Elektronisk aktivitetselementer er nyttigt for rejser. Lille video leg systemer (Game Boy, Nintendo DS eller Leapfrog Leapsters) eller udsendelser og film på iPods, bærbare DVD-afspillere eller bærbare computere er gode måder at holde dit barn involveret. Købe hovedtelefoner, så spil lyde ikke gider andre passagerer.
  • Elektronik kan ikke være tændt i løbet starter og landinger, og under 10.000 fod, generelt inden for de første og sidste 10 minutter af flyvningen. Planen i overensstemmelse hermed ved at indføre aktivitetselementer til dit barn.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com