Hvordan man kan reducere sved på din bagdel

Hvordan man kan reducere svedige Butt. Medmindre du har bare ramt en home run i den endelige inning af World Series eller slam-dunked den sidste kurv af NBA-finalerne, er bliver svedig ikke sexet. At have en svedig butt er sandsynligvis den mindste sexet betingelse for alle. Heldigvis kan du reducere denne uønskede og uinteressante moistness ved at tage et par enkle trin.

Instruktioner

• Må ikke bære tøj eller undertøj, der er for stramme. Meget stramt tøj kan hindre flow af luft omkring din krop og producere overskydende sved, især i regionen bagside. Vælg tøj, der er godt udstyret og holde sig væk fra for mange syntetiske tekstiler.

• Bære naturlige fibre, såsom bomuld, hør og silke. Disse stoffer ånde og giver luft at cirkulere rundt i kroppen. Mange undertøj fabrikanter producere bomuld og silke undertøj, der er attraktivt og åndbar.

• Tørre ud efter dit badekar eller brusebad, og derefter drys nogle majsstivelse-baseret kroppen pulver på din røv. Majsstivelse hjælper med at absorbere overskydende fugt og kan holde dine følsomme områder, pæn og tør. Du kan endda tage en lille rejse prøve med dig, så du kan genanvende det i løbet af dagen.

• Se din læge for lægelig rådgivning, hvis du finder dig selv svedt ukontrollabelt. Der er medicin og andre retsmidler til rådighed for dem, der sveder voldsomt.

• Opfriske flere gange i løbet af dagen. Nogle gange, er det eneste du kan gøre tage en hurtig Pitstop og tørre ud din røv. Dette er en af de mest effektive retsmidler.

• Op med humøret og ikke være alt for bekymret over et mildt tilfælde af svedige butt. Svedtendens er en naturlig og gavnlig - selvom nogle gange generende--funktion af det menneskelige legeme. Lad din krop arbejde på den måde, det var meningen, at så længe du ikke lider nogen skadelige virkninger.

• Kigge efter speciale tøj designet til træning. Disse tøj væge fugt væk fra kroppen og tørre hurtigt, så kroppen forbliver det meste tørt.

Tips & advarsler

  • Ikke ignorere voldsomme svedeture, som det kan være et tegn på en alvorlig medicinsk tilstand. Se din læge, hvis din sveden tilstand er ud over det sædvanlige for at sikre dit helbred ikke er i fare.
  • En svedig røv er ikke bare irriterende og pinlige, men det kan også forårsage udslæt og lugt. Hvis du opdager hudirritationer efter et anfald af svedige butt, kan den overskydende fugt være skyld i. Tage de nødvendige skridt til at reducere fugt omkring det berørte område.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com