Hoteller nær Boylston Street i Boston

Hoteller nær Boylston Street i Boston

Boylston Street er en større færdselsåre løber fra øst til vest i byen Boston, Massachusetts. En række hoteller er placeret på og omkring street, tilbyder nem adgang til downtown Boston. Vartegn på gaden omfatter Boston Public Garden, Berklee College of Music, Boston Public Library, Copley Square, Trinity og Old South kirker og et udvalg af luksus modebutikker, hvilket gør dette en af de mest livlige turist områder i byen.

Charlesmark Hotel

Beliggende på Boylston Street, gratis Charlesmark Hotel spiller vært for 40 værelser, alle med private badeværelser, satellit-tv, individuel klimakontrol, trådløs internetadgang, daglige aviser og skræddersyede og importerede møbler. Gratis kontinental morgenbuffet serveres fra første sal lounge. Gæsterne er velkomne til at benytte det nærliggende fitnesscenter mod et mindre gebyr, med fuld fitnesscenter og swimmingpool tilgængelige. Lounge på Charlesmark Hotel fungerer som en Thai food restaurant og stilfulde martini bar, åben til efter midnat undtagen om søndagen.

Charlesmark Hotel

655 Boylston Street

Boston, MA 02116

USA

1-617-247-1212

charlesmarkhotel.com

Copley Square Hotel

Copley Square er et lille boutique-hotel byder på 143 værelser med gratis trådløs internetadgang, stort LCD-fjernsyn, iPod-dockingstation og pengeskab på værelset. Billige priser og pakkeløsninger til begge værelser på Copley Square Hotel og lokale steder af interesse er tilgængelige med detaljer på hotellets hjemmeside. Room service, en restaurant, en musik-lounge, mini martini bar og bar/lounge område fyldes op mad og drikke indstillingerne på hotellet, med restauranten Xhale åben for morgenmad og middag.

Copley Square Hotel

47 Huntington Ave

Boston, MA 02116

USA

1-617-536-9000

copleysquarehotel.com

Lenox Hotel

Lenox Hotel tilbyder gæsterne en luksus boutique spillested med 214 værelser tilgængelige. Gratis højhastigheds-Internet er tilgængeligt overalt på hotellet, mens værelserne er udstyrede med gratis daglige aviser, gratis lokalopkald, fladskærms tv, hår tørretumbler, eget faciliteter, secure safe og køleskabe. Restaurant, bar, pub og 24-timers room service er alle tilgængelige til gæsterne, så gæsterne kan slappe af og koble døgnet rundt. Lenox hotellet også spiller vært til mødefaciliteter kan indeholde op til 130 personer, og tilbyder en fuld forplejning service til fester og bryllupper.

Lenox Hotel

61 Exeter Street

Boston, MA 02116

USA

1-617-536-5300

lenoxhotel.com

Courtyard Marriott

Courtyard Marriott Hotel vært 81 værelser tilbyder gammeldags charme og luksuriøs komfort. Værelserne på Marriott har fladskærms tv, direkte telefonlinje, arbejdsplads området, kaffemaskine og gratis højhastighedsinternet. Gæsterne kan også benytte sig af en 24-timers Fitnessstudio vederlagsfrit. Hotel Courtyard Cafe er åben kun for en gratis morgenbuffet om morgenen. En række regelmæssige begivenheder er hostet af Courtyard Marriott, herunder Boston tea parterne, Sam Adams ølsmagning og Willy Wonka natten.

Courtyard Marriott

88 Exeter Street

Boston, MA 02116

USA

1-617-437-9300

courtyardboston.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com