Beachside Camping i det nordlige Californien

Beachside Camping i det nordlige Californien

Tårnhøje redwoods og forblæste kyst i det nordlige Californien giver nogle af de mest fjerntliggende og naturskønne camping muligheder i staten. Flere steder langs kysten giver et roligt sted at slå lejr nær stranden. Uanset om du planlægger at bo i et telt eller en RV, kan du finde et sted at gøre det langs kysten af nordlige Californien.

På Crescent kyst

Beliggende mindre end 20 miles fra grænsen Oregon, er Shoreline RV Park en af de nordligste beach Campingpladser i Californien. Parken har udsigt over Crescent City havnen og har pladser til telte samt autocampere. Mange campingpladser omfatter fuld tilslutninger - vand, kloak, el og kabel- og du kan vælge mellem steder på havnefronten eller lidt længere inde i landet. Campingpladsen omfatter varmtvandsbruser, moderne toiletter og vaskeri. Dette city-drives park er en destination for fiskeri, beachcombing og saltvand kajak. Attraktioner som Redwood National Park og batteri Point Lighthouse ligger en kort køretur væk.

Under Redwoods

Prairie Creek Redwoods State Park er hjemsted for nogle af Californiens højeste træer samt to campingpladser. Elk Prairie Campground sidder inde i landet langs Prairie Creek, men guld Bluffs Beach campingpladsen er tæt nok på kysten, at du kan høre surf fra dit telt. Stranden campingpladsen har omkring 25 campingpladser, arrangeret i en løkke under skyggen af redwood, skarntyde og fir træer. Indkvarteringen er temmelig primitive. Tilslutninger er ikke tilgængelige, men campingpladsen har drikkevand, toiletter og brusere, og hver campingplads omfatter en brand ring og picnic borde. Under dit besøg kan du fiske fra stranden, picnic under redwoods og udforske 75 miles af vandrestier. Campingpladser er tilgængelige efter først til mølle-princippet.

Mellem bjergene og havet

Beliggende mellem den klippefyldte kyst og robust skråningerne af bjergkæden konge, er Shelter Cove RV Park og campingpladsen i et område kendt som "Lost Coast," så-opkaldt efter sin utilgængelighed indtil opførelsen af Pacific Coast Highway i 1930-erne. Shelter Cove campingpladsen har i dag mere end 100 campingpladser til telte og campingvogne samt en lejr butik, vaskerum, moderne toiletter og varmt brusebad. Campingpladsen er omgivet af øde strande og ubebyggede bjergene, og den nærliggende by Shelter Cove er det eneste befolkede stedet for sømil i nogen retning. Bjergene omkring campingpladsen er hjemsted for elge, hjorte, skaldet ørne, og ifølge legenden, ingen andre end Bigfoot, selv.

Dybt inde i ørkenen

Sinkyone ørkenen State Park er opkaldt efter den indiansk stamme, der engang beboede området. Denne store stat park tilbyder nogle af de vildeste og mest afsidesliggende camping muligheder langs det nordlige Californiens kyst. Nægtelse Beach campingpladsen er den eneste drive-in campingpladsen i parken, og selv her vejene er ofte passerbare til køretøjer uden firehjulstræk. De fleste af parkens campingpladser er spredt ud over hele backcountry og tilgængelige kun til fods. En 22-mile afsnit af Lost Coast sporet skærer en vej gennem ørkenen, og en håndfuld backcountry telt campingpladser langs vejen er tilgængelige for alle vandrere på første-mølle-princippet. Webstederne har picnicborde, lejrbål ringe og pit toiletter, men ingen drikkevand drikkevand. Backcountry campister er ansvarlig for gennemførelse i alle nødvendige forsyninger og efterlader ingen spor af deres tilstedeværelse.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com