Hoteller på Upper West Side i New York City

Hoteller på Upper West Side i New York City

Upper West Side af Manhattan er kendt for at være tæt på sådanne landemærker som Central Park, Lincoln Center for Performing Arts, Metropolitan Museum of Art, Time Warner Center og American Museum of Natural History. I det samme kvarter, kan du finde nogle af byens mest interessante restauranter og luksuriøse hoteller.

Trump International Hotel and Tower

Trump har marmorbadekar

Dette luksus 52-etagers hotel har værelser med udsigt over Central Park, lysekroner, marmor badeværelser og masser af berømtheder og A-list gæster. Trump behandler alle sine gæster som A-listers, men forlader gourmet chokolader og Fiji-vand i dit værelse, og tildele en "Trump Attache" til dig for varigheden af dit ophold. Trump har også et helsecenter med en indendørs swimmingpool, fitness-udstyr og spa-tjenester. Den internationalt kendte Jean Georges restaurant på Trump serverer franske retter, og du ønsker at kjole til lejligheden.

Trump International Hotel and Tower

1 Central Park W.

New York, NY 10023

800-551-2409

trumpintl.com

Lucerne Hotel

I Lucerne er to blokke fra Central Park

I Lucerne er en statelig hotel beliggende i en 1904 bygning kun to blokke fra Central Park og Museum of Natural History, og omkring 11 blokke fra Lincoln Center. Lobby funktioner væg vægtæpper og orientalske tæpper, og værelserne har iPod docking-stationer, kaffemaskiner med Wolfgang Puck kaffe og 24-timers roomservice. Lucerne giver også gæster med på værelset spa-behandlinger mod tillægsgebyr. Der er et business-center og et fitnesscenter. Lobbyen på Lucerne forbinder til populære Nice Matin, en fransk/Mediterranean bistro med en sæsonbestemt udendørs café. Ikke forpasse lejligheden til at besøge H & H Bagels blot en gade væk, betragtes som en af de bedste bagel butikker i Manhattan. Husk at hvis du kører, selv på Lucerne har per dag gebyr.

Lucerne Hotel

201 W. 79 St.

New York, NY 10024

800-551-2409

thelucernehotel.com

På hotellet Ave

Der er et fitnesscenter på On the Ave

Dette er et moderne boutique-hotel, der smelter sammen med dets omgivelser på upper west side. Ave er placeret inden for gåafstand af Central Park, Lincoln Center og Museum of Natural History, og tæt på store shopping på Fifth Avenue. På Ave byder på et fitnesscenter, business-center og balkoner med chaiselonger på de 14 og 16 etager. Du vil finde to restauranter på On the Ave: West Branch Restaurant og Bar og Fatty Crab Restaurant og Bar. Sørg for at tjekke hotellets særlige tilbud.

På hotellet Ave

2178 Broadway på West 77th Street

New York, NY 10024

800-509-7598

ontheave-nyc.com

Park 79 Hotel

Park 79 er tæt på opskalere Time Warner Center

Mens ikke så pralende som andre New York hoteller, tilbyder Park 79 nogle af bedste tilbud i byen. Dette er et boutique-hotel i centrum af Upper West Side's aktiviteter, tæt på Lincoln Center, Central Park og Time Warner Center shopping kompleks. Værelserne har gratis trådløs internetadgang, dyne dyner og iPod docking-stationer. I vintermånederne, kan du få et godt tilbud på dette hotel.

Park 79 Hotel

117 W. 79 St.

New York, NY 10024

866-3-PARK79

park79.com


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com