Billige hoteller i Manila

Billige hoteller i Manila

Manila er en metropol, beliggende i den sydøstlige øen nation i Filippinerne. Byen fungerer som landets hovedstad og er beliggende ved Manila-bugten. Manila blev koloniseret i 1571 af Spanien, og er hjemsted for en overflod af historiske og kulturelle seværdigheder og attraktioner. Nogle af byens bedst kendte turist-spots omfatter Malacanang Palace, National Museum of Filippinerne, Ayala-museet, Binondo kirke og Manila Cathedral. For budget-bevidste besøgende til byen er der flere billige hoteller.

Oasis Park Hotel

Oasis Park Hotel er en økonomi overnatning egnet til corporate og fritids rejsende til byen både. Oasis Park Hotel giver gæsterne hurtig adgang til attraktioner i området, såsom Villa Escudero, Hidden Valley Springs og Manila Ocean Park. Til spisning formål, er hotellet tæt på spisesteder, såsom Harbor View Restaurant (som serverer alt fra dyb stegt rejer til kinesisk-stil dampet live grouper) og KFC. Nogle højdepunkter af Indkvarteringen omfatter en egen 24 timers restaurant, sportsbar, anlagt gårdhave, business-center, massage behandlinger, jacuzzi, swimming pool, gratis trådløst high-speed Internet adgang og golf feriepakker. De 50 værelser (enkelt- og familieværelser) og suiter er alle individuelt indrettede og er udstyrede med bekvemmeligheder såsom whirlpools og våde barer. I oktober 2010 begynder værelsespriserne på $36,00.

Oasis Park Hotel

1032-34 Belen Street

Paco, Metro Manila, Filippinerne

011-632-521-2371

oasispark.com

Fersal Hotel

Fersal Hotel er en rabat bolig, der har en bekvem beliggenhed tæt på University of Santo Tomas, som er en af Filippinerne ældste institutioner for videregående uddannelse. Fersal Hotel er også tæt på CCP komplekse og Rizal Park. Nogle nærliggende restauranter kan nævnes den kinesiske køkken af Shangri-La, den japanske billetpris Shinjuku Ramen hus og champignon Burger. Nogle standout træk ved hotellet omfatter en full-service-restaurant, Cafe, en 24-timers mini mart, gæstevaskeri, business-center, køretøj udlejning service og lufthavn transfer. De 48 værelser og suiter er alle designet med en asiatisk indflydelse, og omfatter importerede håndklæder og sengetøj, roomservice og wake-up call service. Deluxe enkelt og deluxe dobbelt enheder er til rådighed, som er enkelt juniorsuiter og dobbelt juniorsuiter. I oktober 2010 starter natlige priserne ved $29.00.

Fersal Hotel

1455 A. Mendoza Street Sta. Cruz

Manila

Filippinerne

011-632-911-2161

fersalinn.com.ph

Casa Bocobo Hotel

Casa Bocobo Hotel er en overkommelig og ren indkvartering, som er en grundlæggende, "ingen dikkedarer" atmosfære. Casa Bocobo Hotel er beliggende i afsnittet Ermita i Manila, kun få skridt fra Rizal Park, som er et af byens største trækplastre. Hotellet er også tæt på mange offentlige institutioner, museer, historiske steder, ambassader og shopping centre. Den internationale lufthavn er kun 20 minutter væk, i bil. Spisning er hotellet tæt på de Banana Leaf asiatisk Cafe, mexicanske og Californien fødevarer i Mexicali og pandekage huset. Nogle af fordelene for overnatning omfatter en hotellets kaffebar, (hvor der serveres både kontinental og filippinske måltider), gratis morgenmad, gratis trådløs internetadgang og aircondition. Standard solo, standard twin, dobbelt og deluxe standardværelser er alle tilgængelige (50 i alt), alle med minimalistisk design og faciliteter, herunder ortopædiske senge og LCD-tv. I oktober 2010 starter natlige priser ved $41.00.

Casa Bocobo Hotel

1000 J. Bocobo Street, Ermita

Manila, 1000 Filippinerne

011-632-526 3783

casabocobo.com.ph


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com