Sådan ser godt i Skinny Jeans hvis du 35 eller ældre

Sådan bære skinny jeans, hvis du er 35 og ældre.

Instruktioner

• Uanset om du er korte eller høje, tynde eller fyldig, alle synes at være iført stramme jeans. Dette er faktisk ikke første gang skinny jeans har gjort en udseende på mode kredsløb. Vi sandsynligvis første så dem tilbage i 50 's og igen i slutningen af 70 's og tidlige 80 's. De er igen dukket op som bukser af valg af alle, der mener sig at være moderigtigt hofte. De kommer i alle forskellige former, størrelser og farver, for både mandlige og kvindelige, så det betyder alle fra den 7-årige anden grader til den 55-årige fashionista iført dem. Nøglen til ser godt ud i dem er iført dem med ekstra tøj, der supplerer din alder. Hvis du er 35 eller ældre er der simple tøj tilføjelser kan du tilføje til din skinny jeans uden at gøre det synes som om du prøver at se alt for ung. Her er et frisk nyt udseende til at prøve.

Tilføje en tunika

Det bedste supplement til dine skinny jeans er en flot tunika. En tunika er en løstsiddende lang skjorte eller det kan være en lang sweater skjorte. Vælg en flot farve til at supplere dine skinny jeans. Hvis dine jeans er en mørkere farve så er det altid rart at vælge en lysere eller lysere farve på toppen som kontrast til dine skinny jeans.

• Tilføje et bredt bælte

Den næste tilføjelse til din mager jean outfit bør være et bredt bælte over din tunika top. Når du tilføjer din bredt bælte på toppen af din tunika top, jo strammere du trække selen jo bedre vil det se. Det vil også give dig en talje uanset din størrelse. Ikke være bange for, hvis du er fuld regnede med at tilføje et bredt bælte.

• Tilføj en supplerende sko

Dine skinny jeans kan bæres med flats, hæle eller endda støvler. Hvis du vælger en flad, baby dukke, ser ballet type stil bedst. Du kan også vælge en nice hæl til at supplere dit look. Skinny jeans ser bedre ud med en højere hæl, i det mindste en 21/2 tommer hæl. Hæl regel gælder også for din boot, hvis du vælger at bære en. Selvfølgelig hvis du har problemer med hæle dette ikke vil være den bedste løsning for dig, lejlighederne vil gøre fint.

Hvis du tror du er for gammel til skinny jeans bare prøve dette look. Du vil se frisk og hofte og ser stadig alder passende.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com