Brasilien rejsetips

Brasilien rejsetips

Brasilien er en latinamerikansk rejsemål, der er fuld af fantastiske byer såvel som den ekstraordinære Amazon. Det er også en destination, hvor du bliver nødt til at være forberedt. Visa, er behov for flere vaccinationer, medicin og færdigheder taler det portugisiske sprog.

Visa

Amerikanske, canadiske og australske turister kræver et visum til at besøge Brasilien. Britiske, franske, tyske, hollandske og italienske turister opholder sig under 90 dage som ikke kræver et visum. For borgere fra andre lande og for rejsende med forretningsformål i Brasilien, kan du forhøre dig hos de brasilianske konsulatet eller besøg linkene i afsnittet referencer nedenfor.Amerikanske turister skal gå til en brasiliansk konsulat i person for at opnå et turistvisum, eller brug en kommerciel turist visum agenturet til at få et visum.

Fotografere og tage fingeraftryk

Amerikanerne er fotograferet og fingeraftryk som en del af told- og immigrationsprocedurer, så vær opmærksom og Vær forberedt. Praksis adskiller sig for borgere fra andre lande, alt efter et lands aftaler med Brasilien og mere specifikt en landets forbindelser med brasilianske borgere. I August 2010, brasilianske borgere lovligt kan besøge EU uden at blive fotograferet for visum eller fingeraftryk, og omvendt er også tilfældet.

Vaccinationer

Vaccinationer er nødvendige. Stivkrampe er en vigtig vaccinationer for alle rejsende. Hepatitis A, hepatitis B og tyfus vaccinationer er generelt nyttigt for brasilianske rejse. Fåresyge, mæslinger og rabies vaccination anbefales til rejsende i risiko, der kan tåle vaccinationerne. Tale med din læge om dine særlige sundhedsmæssige behov.

Sundhed MD har følgende at sige om gul feber vaccination: "anbefales til alle områder af Acre, Amapá, Amazonas, Distrito Federal (herunder hovedstad Brasília), Goiás, Maranhão, Mato Grosso, Mato Grosso do Sul, Minas Gerais, Pará, Rondônia, Roraima, Tocantins og udpegede områder af følgende stater: nordvestlige og vestlige Bahia, centrale og vestlige Paraná, sydvest Piaui, nordvest og vest centrale Rio Grande do Sul (herunder Porto Alegre) , langt vest Santa Catarina, og south central São Paulo. Kræves for rejsende, der ankommer fra en gul feber-inficerede område i Afrika eller Sydamerika."

Andre sundhedsforanstaltninger

Ud over vaccinationer, kan gamma globulin injektion tilbyde beskyttelse mod visse former for hepatitis. Kan være behov for foranstaltninger mod malaria, hvis du besøger Amazon eller andre højrisikoområder. Kontrollere et nuværende malaria kort for flere oplysninger.

portugisisk

Det er vigtigt at holde sig i de større byer, hvor engelsk tales. Ellers, være forberedt til at håndtere portugisisk højttalere der ikke kan taler spansk til besøgende og hvem kender ikke engelsk. Da spanske er undervist i brasilianske skoler, kan det være nyttigt for nogle rejsende. Men ikke alle i Brasilien er vant til at tale spansk og næsten alle brasilianerne tale portugisisk. Lære nogle grundlæggende portugisiske sætninger kan hjælpe med sproglige barrierer, der eksisterer uden for storbyen. Leje guider er en anden måde at hjælpe med sprogbarrierer.

Vand

Det er meget vigtigt at træffe særlige foranstaltninger for at undgå dehydrering. De tropiske omgivelser kan desorienterende for besøgende og dehydrering er ofte en synderen, især da kombineret med smog af store brasilianske byer. Dehydrering kan dog bekæmpes gennem drikke store mængder vand og kokos saft på en regelmæssig basis.

Karneval

Carnival er en begivenhed i Brasilien, at rejsende ikke vil ønsker at gå glip af. Carnival sker kun en gang om året, i februar eller marts. Det er holdt omkring syv uger før påske og som med andre Carnival begivenheder i den romersk-katolske verden, er det en rig fest forud for de faste perioder af fasten. I Brasilien, karneval har fået en særlig betydning og er også blevet en enorm turist begivenhed.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com