Sådan læses Marine diagram anmærkninger

Sådan læses Marine diagram anmærkninger

Ud over skriftlige "bemærker," angivet NOAA søkort omfatter 12 grafisk notation, der spænder fra vragene til kanaler som compass Rose, hver med forskellige farver og symboler. De fleste af symbolerne er selvforklarende, med en beskrivelse eller noter ved siden af dem. Andre symboler kan have kryptiske anmærkning ved siden af dem, der synes at være skrevet på et andet sprog, forstås kun af dem, der er indviet til dens bizart, at gør symbolet ubrugelig uden en forklaring. At sprog, dog ikke så svært at lære som man kunne tro.

Instruktioner

• Gør dig bekendt med NOAA diagram No. 1, "Nautical Chart symboler, forkortelser og begreber." Et diagram er spotdybder (dybde af vand) angivet i diagrammets titelblok og diagrammets kant, med fed skrift. Indrettes forbundet for enkelte områder vises "i vandet," undertiden med en tynd, blå linje, der repræsenterer shoaling til denne dybde langs denne linje. Klipper og banker, der er udsat med tidevandet er vist ovenfor vandstanden i diagrammet, i den måling, der er angivet for diagrammet.

• Kig på shoreline på diagrammet. Kystlinjen vist på diagrammet er repræsentant for den gennemsnitlige højvande linje, medmindre andet er angivet og vartegn, såsom fremtrædende strukturer, der kan ses fra havet er markeret som "Iøjnefaldende" eller "Conspic." Højder for vartegn kan være indiceret.

• Bemærk at bøjer på NOAA diagrammer er identificeret af farve, form og antal, med ulige numre på sorte rektangulære mærker på siden af en channel (udgående fra land) og lige tal (indgående fra havet) på trekantede røde mærker på siden af en kanal.

• Søg en fyr på et diagram--det vises som en høj trekant. Lys synlighed og interval er angivet for fyrtårne som følger: F1 W G 6/4 angiver et fyrtårn, hvis hvide fyrtårn ("W") er synlig på 6 sømil, efterfulgt af en grøn beacon ("G"), som er synlig på 4 sømil.

• Overholde kravene i fartøjet trafik adskillelse ordninger, normalt bemærkes på diagrammer af to brede solid blå linjer, adskilt af en stiplet blå linje, sammen med en "Note", der giver detaljerne. De største fartøj trafik Service områder kan løst beskrevet af en stiplet linje i diagrammet, sammen med en "Note", det giver specifikke oplysninger.

• Find en undervands obstruktion ved at kigge på diagram for området du sejler i. Undersøiske forhindringer er noteret af en skraveret cirkel og bogstaverne "Obstn." Et nummer ud for obstruktion markør er dets dybde. Vrag vil bemærkes af et symbol, der vises som en synkende skude og dybde, som med en obstruktion, vil bemærkes ved siden af symbolet vraget.

• Udpege særlige områder som ankerpladser, pilot boarding områder og lægtring områder--hvor små tankskibe vælte supertankere, der ikke kan komme ind i havnen--på et diagram af grænsen lys blå hash-mærket sammen med en beskrivelse af aktiviteten i disse områder. Generelt, medmindre du har virksomhed i disse områder, de er bedst undgås ved rekreative både.

Tips & advarsler

  • Med den igangværende gennemførelse af internationale sammenslutning af Lighthouse myndigheder (IALA) afmærkningen system, vil du se "Område en" eller "Område B" bemærket på hitlisterne. Uanset systemet, er idéen at holde hende mellem bøjerne og fra klipperne.
  • Forsigtig mariner accepterer aldrig oplysninger om et diagram blindt. Bøjer flytte deres egen eller flyttes af storme. Selv RACONs, navigations guider designet til at blive set af RADAR enheder ombord på skibet, lejlighedsvis gå på fritz. Være styret af diagrammet, men sejl af hvad du ser.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com