Lommelygte Self Defense teknikker

For civile er flashlyset et ofte overset værktøj til selvforsvar - selv om det er standard for retshåndhævelse, sikkerhed og militært personel til at bære. Transporterer konventionelle våben, herunder store knive, stave og pistoler, er ulovligt for civile i mange stater uden tilladelse. Er lovligt overalt, er lommelygten et glimrende emne for en person til at bære, da det giver flere teknikker til personlig beskyttelse.

Bevidsthed og forebyggelse

Forebyggelse er din første forsvar. En kraftfuld lommelygte vil fremme aktive bevidstheden om dine omgivelser og mulige trusler. Brug din lommelygte i svagt lys situationer for at belyse mørke hjørner og potentielle områder hvor der kan ske et overraskelsesangreb. Ved at gøre dette, du drage fordel af overraskelse fra en hacker, samt vise potentielt fjendtlige folk, at du ikke har et offer mentalitet.

Blændende

Ved hjælp af et lys i en overfaldsmænd øjne om natten kan forårsage dem midlertidig synshandicap. Dette er ikke en varig effekt, men det kan være livreddende i de afgørende første sekunder af et overraskelsesangreb. Dette giver dig mulighed at få den øverste hånd, giver dig mulighed for at fjerne dig selv fra situationen eller til at strejke tilbage hvis det er nødvendigt. Husk på at det blændende lys er også et fyrtårn for din position. Holde jeres lys fokuseret på din hackers øjne og flytte til højre og venstre, ikke bare bagud. Du kan også holde lommelygte ud til side, mens du stadig i angribere øjne, som en afledningsmanøvre, hvis han beslutter at opkræve dig.

Slående

En lommelygte, lille eller stor, giver en hårdt slående overflade at bruge under en konfrontation. Små lommelygter er afholdt i knytnæve med den ende som en slående gennemføre. En stor lommelygte kan bruges til at jab eller kan være udøvet som en stafet i en svingende bevægelse. Nogle lommelygter ligeledes indslag en riflet bezel for slående. Glødelampe pære i en glødelampe lommelygte kan brydes nemt når chokeret eller faldt. Derfor bruge en LED lommelygte for holdbarhed.

Advarsel

Slående en person med en lommelygte kan være dødelig. Våben af alle mulige skal bruges med stor diskretion. De juridiske udløbere af slående en ubevæbnet person med et våben kan omfatte, at blive anklaget for overfald med et dødbringende våben. Lær din lokale anvendelse af gældende love og huske at nogen potentielle våben, som du bære eller bruge også kan blive brugt imod dig. Gået over til magtanvendelse i en konfrontation bør altid være din sidste udvej, og kun når du er i risiko for at blive skadet.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com