Værste hoteller i Niagara Falls, New York

Værste hoteller i Niagara Falls, New York

Hvis du læser denne artikel, er det rimeligt at antage, at ligesom de fleste af os, du kræver et niveau af kvalitet og garanti for gæstfrihed fra hotellerne du nedladende på din ferie. De fleste alle har haft uheldige møder med nogle virkelig forfærdelige hoteller, der gjorde dem ønsker de havde boede hjemme i stedet. Så styre fri af disse lossepladser, fordi Niagara Falls er en destination så storslået, at det ville være synd og skam at tillade en elendig hotelophold til cloud, hvad der bør være en dejlig oplevelse.

Howard Johnson tættest på the Falls

En kæmpestor 68 procent af rejsende anbefale ikke dette hotel ifølge meningsmålinger foretaget af TripAdvisor, et bredt betroede rejser rådgivning selskab. Mens du er ude at lykkeligt nyde ferien Niagara Falls på ethvert sted, men denne Howard Johnson, sige en tavs takket være de modige ex-kunder, der levede for at fortælle om rædsler udholdt der så du ikke behøver at. Nogle valg ord, lige fra Howard Johnson ofre sig selv: "Det var den eneste værste hoteloplevelse at nogen kunne forestille sig... inde i hotellet var virkelig ulækkert." "Vi havde alle væggelus på os." "Vores rum lugtede ligesom et askebæger og badeværelset stank af urin." "Kan du spare dig selv smerten."

Howard Johnson tættest på the Falls

454 Main Street

Niagara Falls, NY 14301

800-565-4656

hojobythefalls.com

Quality Hotel and Suites Niagara Falls

"Gør ikke bo her!" siger en af mange ex-lånere af Quality Hotel and Suites Niagara Falls, der passer til at være uenig med hotellets tilsyneladende definition af "kvalitet." Ikke nok til at afskrække dig? Nå, så tag det fra den stakkels fyr, der havde dette sige om hans ferie gået skævt, på TravelPod.com, på den formodede kvalitet hotellet: "Rystesyge... min hele familien kontraherede fnat." Overvej også udtalelsen fra denne regretful ex-protektor: "ulækkert sted at bo... ville hellere have slået lejr ved falls og frøs." Endelig overveje denne salvie rådgivning fra endnu en mindre end tilfreds alun: "Undgå om muligt... gangen hot, gulvet beskidt, det lugter."

Quality Hotel and Suites Niagara Falls

240 rainbow Boulevard

Niagara Falls, NY 14303

716-282-1212

qualityniagarafalls.com

Econo Lodge på Falls nord

Econo Lodge er endnu en anden uheldig blight på Niagara Falls hotel scene. For at låne en PAF anmelder artful ord, er det, "forfærdeligt! Forfærdeligt! Forfærdeligt!" Brug for flere detaljer om denne latterligt frygtelige lodge at træffe et informeret valg? Forestil dig dette, som rapporteret af besøgende på, TravelPost.com, hvis du kan mave det: "værelse var beskidt, hår var hele badeværelsesgulvet og en beskidt Q-tip blev fundet på hovedet bordet! GROV!" En anden væmmes ex-kunde tilbyder disse valg følelser: "ikke nogensinde ophold her, hvad en losseplads... Jeg betalte over 100 bukke for denne craphole." Så er der denne tidbit: "vi fik et værelse med boblebad, som vi ikke kunne bruge fordi det var så beskidt. Motel lugtede grimt på grund af orientalske restaurant næste døren." Endelig, bare så du er tilstrækkeligt skræmt ud, her er en sidste billede: "toilettet ikke skylle overhovedet. Kan ikke selv håndtere toiletpapir." Lyder dette som et sted, du betaler selv en rabat til at sove i, på ferien Niagara Falls? Anser dig selv advaret...

Econo Lodge på Falls nord

5915 Niagara Falls Blvd

Niagara Falls, NY 14303

econolodgeniagarafalls.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com