Hvordan man laver en fedt fransk fletning

Hvordan man laver en fedt fransk fletning

Style dit hår i en fedt fransk fletning til at give et trendy twist på den traditionelle frisure. Berømtheder som Blake Lively, Molly Sims og Nicole Richie er alle fans af mode-forward frisure. Derudover kan du se frisure på modeller som de gå landingsbanen under modeugen. Oprette din egen fedt fransk fletning er simpel, så længe du ved hvordan man gør en standard fransk fletning; den primære forskel er den måde du skærpe dit hår. Udseendet er ideel for en dato nat, nat ud med pigerne eller ser fabelagtig, mens du kører ærinder rundt i byen.

Instruktioner

• Kam hår grundigt for at fjerne eventuelle tangles eller knob. Trække bang hår tilbage, eller skubbe pandehår frem til at forlade dem ud af fletning, og samle tre lige store sektioner af hår. Grab hår sektioner, der er lidt tykkere end en standard fransk fletning.

• Fold den højre sektion over den midterste del. Den højre sektion nu bliver den midterste sektion og midten bliver ret. Fold den venstre sektion over den midterste sektion. Venstre bliver midten og midten bliver til venstre. Ikke trække fletning for stram; justere tæthed til din præference.

• Gentag trin 2, men før du folde håret over hinanden, få fat i en sektion af håret i fletning. Afsnittet yderligere vil blive tilføjet til både højre og venstre side af håret; Dette er, hvad der skaber den franske fletning. Samle større end normal sektioner til at øge størrelsen af den franske fletning.

• At gentage braiding proces, indtil du når nakken af halsen. På dette tidspunkt fransk fletning vil være komplet, og du bliver nødt til at afslutte fletning med hår, der hænger ned din ryg.

• Fold hår på samme måde som en fransk fletning, men du vil ikke indsamle nogen ekstra hår. Fletning skal være bred og løs, ikke stram og mager.

• Binde et bånd omkring bunden af fletning når du er færdig. For at opfede fletning op lidt, indsætte den lange ende af en kam i fletning hak og forsigtigt trække fra hinanden. Må ikke trækkes for hårdt, fordi fletning kan optrævle eller afsløre et hul. Spray let med hår spray til at bevare udseendet hele dagen.

• Stil dit pandehår til at supplere din nye look, hvis de ikke medtages i fletning. Feje pandehår til side og pin, eller krølle dem i slyngtråde med et krøllejern.

Tips & advarsler

  • Rod hår op lidt for et mere edgy stil.
  • Oprette et anderledes udseende med et fedt fransk fletning ved at stoppe fletning, når du når nakken af halsen; Du skal blot trække resten af dit hår i en hestehale.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com