Hvordan man laver vanilje parfume

Vanille er en duft, der næsten alle elsker på grund af dens beroligende og beroligende effekt. Det kan minde dig om din barndom, at gøre cookies med din bedstemor eller endda din første parfume. Desværre, mange masseproducerede vanille parfumer lugte lægemidler eller mere surt end de faktisk lugte af ren vanilje. Hvis du ønsker en parfume, der faktisk lugter af ægte vanille skal kan være din bedste satsning til gør det selv. Processen tager mindre end en time og vil have dine venner og kære gad vide hvor du har fundet det.

Instruktioner

Hvordan man laver vanilje parfume

• Tage din kniv og skæres forsigtigt ned i midten af vanille bønne. Skrab din kniv langs indvendigt kant af bønner til at frigive pasta. Drop pasta i et stort glasbeholder. Skær resten af vanille bønne i små stykker og slip dem i beholderen. Du kan bruge så mange vanilleplantens frugt som du ønsker.

• Hæld vodka direkte i glasbeholder, på toppen af vanille bønner. Tilføje nok alkohol for at dække alle bønner stykkerne. Dette tillader alkohol til at suge ind i bønner og absorbere duften af deres olier.

• Beholderen anbringes i et varmt, tørt sted og lad det stå i mindst to uger. Fjern låget hver par uger for at teste styrken af duften. Brug når du er klar. Stamme ud i små stykker af vanille. Vil du parfume at være pæn og glat uden nogen lunser, der kan irritere din hud.

• Tilføje dig anspændt alkohol blandingen tilbage i din glasbeholder og oven i købet med jojobaolie. Du skal bruge 2 - 3 gange så meget jojobaolie som vanille bønne olie. Det distills duften, men også gør blandingen vare længere.

• Opbevar din blanding i et køligt, tørt sted. Dette vil vare i flere måneder, så længe du holder den fra at blive alt for varmt.

Tips & advarsler

  • For de bedste resultater, skal du bruge din vanille bønner inden for 1-2 dage for at købe dem.
  • Hvis du ikke har en masse tid til at vente på resultaterne, placere alkohol og vanilla bean blandingen på komfuret og lad simre i 30-40 minutter. Du kan også placere blandingen i mikrobølgeovnen. Varmen, der forårsager bønner til at frigive deres duft. Duften kan dog ikke være så stærk, som hvis du lade det sidde i flere uger.
  • Gaver kan du efterlade en lille mængde af vanille bønner inde i en glasbeholder. Det ser pænere og tilføjer til duften.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com