Specifikationerne for Nikon Lookout II Action kikkert

Nikon gør kikkert samt kameraer. Sit Lookout II linje blev designet til fugle og andre vilde dyr. Virksomheden pensioneret linje i midten af 1990 ' erne og erstattet det med aktion 10 x 50 kikkerter. Lookout II kikkert, som koster omkring $200, når nye, er tilgængelige i videresalg butikker og gennem privat salg. Den Lookout II blev markedsført til hvad Nikon refererer til en "prosumers," et niveau af kunder, der falder mellem professionelle ornitologer og amatører med mellemliggende færdigheder.

Rækkevidde

Den Lookout II har et felt række 10 x 50. Forstørrelsen er 10 x, med en objektiv diameter på 50 x. Mål diameter henviser til mængden af lys Lad i af de to store linser i kikkerten. Jo større den objektive diameter, mere lys, der passerer gennem optikken.

Fokus og okularer

Den Lookout II har fokus skruer på hver okular til at justere den stereo konfiguration. Efter at bringe, hvad du ønsker at se på ind, slå du justering dial mellem optik tønder til at bringe objektet i fokus. Okularerne har gummi fælge, der ruller tilbage til at hjælpe mennesker, der bærer briller se gennem kikkerten.

Udvendige materialer og tåge-fri belægninger

For at holde linser fra dug, tilfører Nikon kvælstof i Tønder. Tønder er belagt med hård gummi til at forbedre dit greb, når du bruger kikkerten udendørs. Den Lookout II kom også med en bryst og skulder rem til at sikre kikkerter til din krop.

Vægt og størrelse

Lookout II kikkert vejer ca 27,9 ounces. Kikkerten måler 8,5 inches lang og 5,5 inches lang når den er foldet.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com