Hvordan man Wire båd Running Lights til batteriet

Hvordan man Wire båd Running Lights til batteriet

Både drives mellem solnedgang og solopgang skal vise kørelys. De fleste større mellemstore bådene kommer fra producenten udstyret med korrekt lys installeret og wired i bådens elektriske system. Mindre både, ofte drives af padler, årer eller små elektriske motorer, er ikke udstyret med kørelys. Installation af og kabelføring disse lys er dog en let akkord for en lille båd ejer.

Instruktioner

Ledningsføring lysene

• Installere og agterstævn lys. Bue lys har en bicolor linse, som forårsager lys skal ses som røde om bagbord (venstre) side af båden og grøn om styrbord (højre) side af båden. Stern lyset er hvid og skal være synligt 360 grader rundt om båden og monteret (normalt på en mast) så lyset vises 1 meter højere end bue lys.

• Køre en sort ledning for at tilslutte hvert lys til batteriet. Afhængigt af hvor batteriet er placeret i båden, kan dette være en ledning direkte fra batteriet til hvert lys, eller en ledning løber fra en lys til de andre lys derefter til batteriet. Rute wiren i en out-of-the-way placering, så godt du kan.

• Tilslut den sorte ledning til en af ledningerne kommer ud af det lys, der bruger en solderless butt stik til at deltage i to ledningerne. Strip en fjerdedel tomme af isolering fra enden af hver ledning. Indsætte en wire i en ende af forbindelsesmodulet, og anden ledningen i anden enden, så med en crimpning værktøj, eller tang, klemme hver ende af forbindelsesmodulet indtil det klemmer solidt på wiren.

Hvis begge ledninger er sort eller en anden farve, ligegyldigt hvilken ledning forbinder den sorte ledning. Hvis ledninger på lyset er forskellige farver (almindeligt sort og enten rød eller hvid) Tilslut den sorte ledning installeres til den sorte ledning på den lampen.

• Køre en rød ledning fra batteriet til den placering, du planlægger at sætte parameteren tre-vejs. Sørg for, at bagsiden af parameteren er tilgængelige. Kør en rød ledning fra hver af lys til placeringen. Igen, vej ledninger i en out-of-the-way placering så godt du kan.

• Tilslut den røde ledning til den resterende usammenhængende ledning på hvert lys bruger en solderless butt stik.

• Installere den korrekt solderless stik enden af hver rød ledning afslutning på switchen (normalt enten en ring ende eller en kvindelig spade ende) afhængigt af den stil, der er behov for at forbinde switchen.

• Tilslut ledningen fra batteriet til post-power på Skift, derefter wire fra bue og stern lys til deres respektive terminaler på switchen.De fleste kører lys skifter komme med installationsvejledning eller markeres en eller anden måde som en guide, beskriver hvilken ledning tilsluttes som post på switchen.

• Tilføje de rigtige størrelse ring ende solderless stik for enden af sorte og røde ledninger afslutning på batteriet (normalt en 5/16-inch ring ende vil passe stud og wingnut stikket på marine batterier).

• Tilslut den røde ledning til den positive batteri terminal og den sorte ledning (eller ledninger) til den negative terminal.

Tips & advarsler

  • Teste lys for korrekt funktion. En position på omskifteren er slået fra, en position tændes både lys, den tredje position tændes kun stern lyset skal vises, når båden er på anker efter solnedgang.
  • Ledninger, en indbygget sikring et eller andet sted i den røde ledning mellem batteri og lyskontakt er en god får idé i tilfælde af en magt ledninger kortsluttet ud. Sikringen skal være tilgængelige. Jo tættere er det monteret på batteriet, jo bedre.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com