Sådan slås en defensiv Wrestler

Ingen to brydere er ens. Mens nogle gerne tage deres modstandere på jorden, foretrækker andre at holde kampen så højt som muligt. Hvis du er en meget aggressiv wrestler, kan det være svært at vide hvad man skal gøre, når udfordrende en defensiv modstander. Når du lunge, de trække sig tilbage. Her er hvordan man kan få den øverste hånd på en wrestler, der får dig til at komme til ham.

Instruktioner

• Forstå den defensive wrestler tankegang. Dette kan være meget vanskelig, fordi der er ingen helt præcis måde at vide, hvad andre tænker. Nogle defensive wrestlere, især nye, er bange for at komme ind i en kæmper holdning. De kan føle, at de ikke er meget god til at undslippe lastrum, så de ikke ønsker at komme tæt på, indtil de ved, de kan tage dig. Nogle defensive brydere kan forsøge at trætte dig ud, venter på dig at lave en fejl. Når du har en idé om, hvad de tænker, gør modsat for at lokke dem i din fælde.

• Køre gennem øvelser designet til at lokke den defensive wrestler. Da slags modstander er tilbageholdende med at komme i en situation, kæmper, praksis med følgende drill: mens stående, greb din sparringspartner skuldre med dine tommelfingre i deres armhuler. Efter fløjt, bør begge brydere flytte samtidig opretholde balance og glider effektivt. Praksis at være aggressiv og defensive.

• Lad dem ikke bruge din fart mod dig. De venter for dig at være aggressive, på hvilket tidspunkt de vil hjælpe dig følge din vej og tage den primære stilling. Drej tabellerne ved at tvinge dem til at komme til dig. Når den defensive wrestler har været tvunget til at tage en mere aggressiv rolle i kampen, er de mere tilbøjelige til at begå fejl.

• Narre dem til at tro du er også en defensiv wrestler. Inden fløjten, Antag en mere afrundet, svagere kropsholdning. Dit ansigtsudtryk bør også føre din modstander til at tro, at du er bange eller usikker. Lulle den defensive bryder ind i en falsk følelse af sikkerhed, så han mener han er den stærkere konkurrent. Derefter pin ham til måtten, før han ved, hvad der sker.

• Match yin med yang. En defensiv wrestler kan indstilles i hans veje, og du skal have mulighed for at ændre taktik som nødvendigt. Hvis han er særligt følsomme over angreb på sin base, ikke gider med noget over hans talje. En defensiv wrestler forsøger at beskytte noget eller komme igennem en kamp på en forsigtig måde. Det er dit job at forstyrre, der planlægger og vinde.


© 2018 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com