AMA Supercross tilskuer kamera regler

AMA Supercross er en sjov familie tilskuersport. Efter et par grundlæggende regler vil forbedre oplevelsen og gør billederne noget at være stolte af i år efter hændelsen. En lille mængde af respekt for rytterne og dine kolleger tilskuere vil gå meget langt.

AMA Supercross tilskuer kamera regler

At deltage i en professionel AMA sanktionerede Supercross race er en af de mest spændende ting, som du vil sandsynligvis nogensinde gøre. Det er hastighed, det er magt, er det åndedrag tager spring, og det er nok noget du gerne vil dokumentere med dine foretrukne kamera. Ligesom mest sportslige begivenheder, bør nogle overholdes samtidig med at tage billeder af handlingen.

Det er nemt at blive overvældet af spændingen mens skinnede gennem linsen af et kamera. Det er typisk at glemme, at der er mennesker omkring dig i mængden, og bør betragtes som et par ting. Prøv at huske dine kolleger tilskuere på. Sørg for ikke at blokere visningen af andre, mens du klikker på handling skud. De har også betalt gode penge for at observere race. Så bevare bevidstheden om dine omgivelser. Det er ikke sjovt at have en person med et kamera hængende i dit synsfelt under forsøget på at følge med i handlingen.

Ikke venture, hvor du er ikke meningen for at være. Det er fristende at fange billeder, som ingen andre er at få, men der er en grund til, hvorfor ingen er at få dem. Selv hvis du har en pit, passerer skal du respektere grænsen sat af AMA til tilskuere. Mens det kunne være sjovt at fastgøre ærlige billeder af din favorit racere, hvis du gør det uden for de udpegede områder, du disrespecting atleter.

Vedligeholde racing integritet. Når tid kommer til at få nogle action skud under løbet, er der flere regler du skal følge uden undtagelse. Den første og vigtigste regel er pasning din flash. Racere nødt til at beskæftige sig med popping flash pærer, det er en del af spillet og de kender den. Men det er en klog person, der ser konsekvenserne af deres handlinger, og ingen ønsker at distrahere racere. Ikke læne sig ind i racing overflade til at tage et billede. Det er farligt for dig såvel som ryttere.

Handlingen er tempofyldt. Supercross er en hurtig sport og få god actionbilleder meget afhænger dine færdigheder. Sammen med dine færdigheder, vil type kamera du bruger gøre en forskel. Da langt størstedelen af mennesker bruger digitale kameraer, er der et par regler, som vil hjælpe dig med at få bedre billeder. Hvis dit kamera har en "sports" eller "action"-tilstand, brug det. Husk at kompensere for den digitale forsinkelse af snapping billeder et split sekund før du vil. Det er ofte bedre at tage et bredere perspektiv og bruge megapixel til din fordel i stedet for zoom.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com