Hvad er en negligé?

Hvad er en negligé?

En negligé er nok ikke hvad du er vant til at sove i. Hvis du er ligesom de fleste kvinder, passer et par sweatpants og din foretrukne college T-shirt regningen. Men hvis du gerne en romantisk aften med din partner og ønsker at tilføje nogle glamour, krydderi og raffinement til dit Stævnemøde, kan du vælge at få dolled i en af disse smukke aften kjoler.

Forsømt

Interessant, kommer negligé fra det franske ord "forsømt," formodningen er, at når du bære dette get-up ind i soveværelset vil du ikke længere ignoreret eller negligeret. Negligee datoer tilbage til 1700-tallet, ifølge Style.polo.com. Oprindeligt, negligé refererede til den kjole, som både mænd og kvinder bar i mellem ændringer af tøj.

Udviklet sig

Men i det næste århundrede, negligees udviklet i fancy, udarbejde kjoler, der blev båret udelukkende af kvinder under romantiske aftener eller tid alene i deres soveværelse, hvor de forkæle sig selv. En negligé er ofte pyntet med flæser og blonder og lavet af letvægts stof, som ofte er ren og skær. Andre navne for negligee omfatter peignoir, housecoat eller wrapper.

Fra lang til kort

En negligé er anses for at være en let kåbe og uundgåeligt, pr. definition; men de fleste af os tror, for det har at være en smule mere ceremonielle end der ellers ville det være slidt hele tiden. Når negligee først gjort sit udseende i 1700-tallet var det anderledes fra dagens negligee. Det var meget lig den fulde dækning head-to-toe kjoler, kvinder bar i dagtimerne. Selv om det gav fuld dækning, var det løs passende og komfortable og i drastiske kontrast til de stramt corseted ensembler, som kvinderne iførte sig i løbet af dagen. Men i 1920 ' erne, havde det morphed i et enkelt lag aften kjole, som regel lavet af satin.

Åbenlyst sexet

Ifølge Syl.com, blev negligees kortere længde begynder i 1940 ' erne og varede hele i 1970 ' erne. Husk baby doll nattøj? Kvinder foretrækker stadig iført pj's natten men salget af negligees har krybende op i Det Forenede Kongerige de sidste 10 år. I virkeligheden, ifølge en rapport fra December 2004 fra BBC er negligé salg den hurtigst voksende sektor af nattøj marked. Negligees er ikke længere til at dække visse dele af et organ, fordi samfundsmæssige restriktioner med hensyn til beskedenhed og acceptabel adfærd, især i soveværelset, har ændret, og kvinder er gratis at være åbenlyst sexet.

En anden fortolkning

Udtrykket forsømmer som roden af negligee kan fortolkes på en anden og helt sikkert mere morsomt en end forudsat, det omhandlede kvinden forsømmes. Det kan betyde, at kvinden (bevidst) har undladt at få klædt og i stedet iført en gennemsigtig get op, ifølge Wordinfo.info.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com