Sådan foretages fejlfinding af Coleman Dual brændstof lejr komfur

Sådan foretages fejlfinding af Coleman Dual brændstof lejr komfur

Camp brændeovne er kommet langt siden dagene af alkohol brændere og sternoclaviculærledet brændeovne. Dagens camper kan vælge fra en bred vifte af komfur design og funktioner til at passe enhver situation. En af de mest populære valg er Coleman dobbelt brændstof lejr komfur. Denne model kan du bruge Coleman brændstof, også kendt som hvide gas, eller blyfri bil benzin til magten komfuret. Hvis du har problemer med din brændeovn, bruge tips i denne artikel til fejlfinding.

Instruktioner

• Check driften af pumpen stemplet. Denne del er brugt til at pumpe luft ind i brændstoftanken og skabe pres for at tvinge brændstoffet ind i brænderen. Hvis du ikke kan presse stemplet, prøve at dreje det mod uret, en fuld omdrejning. Dette vil line op luft stilken inde stemplet og tillade dig at betjene pumpe stemplet.

• Erstatte ventil stilken forsamling. Det er normalt for en flydende brændstof lejr komfur til fortsætter med at brænde når du slukke for ventilen. Dette er på grund af brændstof tilbage i den forsamling, generator, der er mellem ventil og brænder. Denne overskydende brændstof vil forbrænde naturligt. Hvis din brændeovn fortsætter med at brænde ud over et par minutter efter ventilen er slukket, skal du erstatte ventil stilken eller måske hele forsamlingen.

• Hæld nogle af brændstof. Hvis din brændeovn lys med et gul flamme i stedet for en blå flamme, kan dette være en indikation af en overfyldte brændstoftank. For meget brændstof kan påvirke brændstof-til-luft-blandingen og forårsage flamme brænde gul. Selvom ovnen vil i sidste ende brænde nok brændstof til at løse problemet, vil du opleve en lav kvalitet flamme i denne periode, at vil affald brændsel.

• Ren komfuret. Edderkopper og andre insekter kan blive inde i ovnen under opbevaring og tilstoppe brændstof linjer eller påvirke driften af ventiler eller brændere. Hvis ovnen har været oplagret, demontere og rengøre den grundigt før brug. Snavs fra udvidet udendørs brug eller fødevarer partikler kan også forårsage problemer, der kan rettes med en rengøring.

Tips & advarsler

  • Altid udfylde brændstofbeholdere på en plan overflade at undgå overfyldning. Ikke bruge gamle brændstof eller benzin, da det kan brænde ineffektivt eller tilstoppe brændstof linjer. Fjerne brændstoftanke, før du forsøger eventuelle reparationer til komfuret. Gemme camping komfuret i en bæretaske, den originale kasse eller en plasticpose til at forhindre rust eller skade.
  • Aldrig dumpe gamle brændstof på jorden eller i kloakken.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com