Top-Rated steder til besøg i Europa i oktober

Top-Rated steder til besøg i Europa i oktober

Selv om det er for koldt til svømning og for varmt til skiløb, er oktober et perfekt tidspunkt at besøge af Europas mest populære byer. De mest besøgte destinationer typisk komme som London, Paris, Rom og Barcelona. Hver af disse turistmagneter har et par velkendte, top-rated steder at besøge, der repræsenterer deres byer godt og er nemme at nå på offentlig transport. Disse steder er perfekt til en sprød efterår dag med sightseeing kan nydes af alle aldre. Du kan købe billetter online for at spare tid og penge rejseplaner når og datoer er bekræftet.

Londons kongelige slotte

Europas største by har altid været en stor turist drage. Siden erhverve et ry som en fremragende dining by, kombineret med OL i 2012, Dronningens jubilæum og 2011 kongelige bryllup, har London steg til toppen af hitlisterne. Fange på 1.000 års historie, mens Londons parker vise deres efterår stads under lejlighedsvis lyse blå himmel. De gør-ikke-miss seværdigheder for en oktober ophold omfatter tre picks forbundet med kronen: Henry VIII Hampton Court Palace, dating fra 1514; Tower of London, hvor kronjuvelerne er udstillet; og Kensington Palace, den nye hjem af prins William og den tidligere Kate Middleton, hertugen og Hertuginden af Cambridge, hvor en kjole udstilling indeholder nogle fra samlingen af dronning Elizabeth II, prinsesse Margaret og Diana, prinsesse af Wales.

Paris og Seine-floden

En besøgende til Paris kan bedst se mange af byens seværdigheder til fods, især i oktober når Tuileries-haven er i sin herlighed. Det er en typisk fransk park, med rækker af statelige gamle kastanjetræer viser deres efterår stads, spækket med imponerende skulpturer at sætte kulturelle stemning langs en sti der fører til Louvre-museet. I parkens modsatte ende er orangeriet, en nyligt restaureret repository specifikt monteret for Monets berømte "Åkander" serien. Hop på en af bateaux mouches--sightseeingbåde udflugt floden--at bord i nærheden af Eiffeltårnet giver trætte fødder en resten. Besøgende kan tage i detaljer under en guidet kommentar mens du beundrer tilgangen og undersiden af de berømte og romantiske gamle broer, der krydser floden Seine. Notre Dame Cathedral rose vindue, flyvende støttepiller og gargoyles er vidunderligt at se fra vandet, enten ved dag eller belyst om natten.

Roman Holiday

To af de bedste bonusser ved at være i Rom i oktober er, at sommer-skarer har forladt, som har alt for varm eftermiddag. Trevi-fontænen er sjovt at finde og Piazza Navona er meget smuk, men i sommeren kan du næsten ikke komme tæt nok for en mønt kast eller et foto. Højdepunkter af en romersk ferie skal omfatte to flere steder. Først er St. Peter's Square, herunder Vatikanet museer og det Sixtinske Kapel med Michelangelos ekstraordinære fresker i loftet. Det er dejligt at gå glip af flere timer venter i en varme sommersol, stående i en lang linje indpakningen omkring Vatikanet fra tidlig morgen videre. Colosseum og ruinerne af Forum Romanum. Det er oktober, vil du faktisk kunne udforske begge vidunderlige ruiner korrekt. Bare snuppe en god guidebog til at ledsage dig på en uforglemmelig bor historietime.

Barcelona strande

Det er en fælles klage, smukke Barcelona er bare alt for varmt for sightseeing i sommer. Sorgløs besøgende køle af på Middelhavets strande kun 10 minutter fra byens centrum og glip af sightseeing. Men i oktober besøgende kan forvente mest solrige dage med temperaturer i midten af 60 erne Fahrenheit. Udforske den træklædt fodgænger avenue butikker, restauranter, udendørs underholdning, kunstnere og spontane happenings kaldet La Ramblas. Beundre farverige signatur Gaudi arkitektur i hele dage før sommertid slutter på den sidste søndag i måneden. Gå ikke glip af Gaudís mesterværk, unikke Work-in-progress Sagrada Familia kirken. Nu en UNESCO World Heritage Site, byggeri startede i 1882; nogle rapporter siger katedralen forventes afsluttet i 2026, centennial af Gaudis død.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com