Som brød til brug for Bruschetta

I Italien er bruschetta simpelthen en skive ristet brød. I USA, er udtrykket kommet til at betyde et stykke brød, pensles med olivenolie og gnedet med hvidløg, ristede eller grillet og derefter monteret med hakkede tomat eller andre krydrede topping. Udenfor Italien har du også en lang række valg om hvad brød skal bruges som grundlag for din bruschetta. I almindelighed, de mere rustik i stil, jo bedre.

Land-stil italiensk brød

Den allerbedste brød skal bruges til bruschetta er enhver loaf sprøde, country-stil italiensk brød. Pugliese, ciabatta eller bare om noget med en grov crumb og store huller fra luftbobler. Kanterne af disse huller vil sprød op og drej brown mens hullerne, selv kommer til at fange og kop olivenolie og hvidløg, plus eventuelle toppings, der vil pryde bruschetta.

Baguetter

En anden mulighed for en bruschetta base er en fransk stil baguette. Det vil have en finere crumb end en rustik italiensk stil loaf men vil stadig være solidt nok til at understøtte eventuelle toppings du vælger. Skær baguette på diagonalen til producere længere, nemmere for at håndtere stykker.

Sur vs sød og andre bekymringer

Du kan bruge enten surdej eller regelmæssig "søde" brødet, efter din smag. Mere vigtigt er, at det har en robust tekstur og en sprød skorpe. Sørg også for at skære dit brød tykt nok, så det ikke vil smuldrer under toppings.

Brød til at undgå

Forsøg ikke at gøre bruschetta på focaccia; Det er alt for blød og risikerer at dreje klæg. Undgå almindelige sandwichbrød af samme grund. Hvis du bruger et fladbrød som pita, du vil have et velsmagende parabol, men det vil være mere ligesom pizza end bruschetta.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com