Hvordan til at beregne kører lavet i Baseball

Formålet med baseball er at score kører. Men de fleste baseball statistik såsom batting gennemsnit, home runs og kører allermindste i ikke fortælle dig hvor mange løber en spiller bidrager til et hold i alt. "Løber lavet" forsøg på at gøre netop dette. Ved at lære at beregne kører lavet kan du se, hvilke spillere der bidrager mest til scoring kører.

Instruktioner

• Samle statistikker for baseball spillere du vil beregne antallet af kører skabt til. Du kan beregne kører lavet for en delvis sæson, hele sæsonen eller en spillers samlede karriere. Kig på hits, gåture, total baser, stjålne baser, antallet af gange spilleren var fanget stjæle og på flagermus.

• Start ved at tilføje en spillers "hits" og hans "gåture." Trækkes fra antallet gange en spiller blev smidt ud forsøger at stjæle fra dette nummer. Afsætte dette nummer.

• Tage antallet af stjålne baser spilleren har og ganger dette antal med.55. Tage resultatet og føje det til antallet af samlede baser spilleren har. For at beregne samlede baser, finde antallet af baser en spiller har optjent ved at ramme bolden. Så får en spiller en base for et enkelt, to til en dobbelt, tre for en tredobbelt og fire for en home run.

• Multiplicer resultatet i trin 2 med resultatet i trin 3. Angive dette nummer til side for nu.

• Tilføj antallet af "på flagermus" baseball-spiller har til at antallet af "ture" han har. Opdele det nummer du afsat i trin 4 af dette tal. Resultatet er antallet af kørsler spilleren har skabt.

• Opdele en spillers "kører oprettede" med antallet spil han har spillet i eller antallet af plate appearances han har til at beregne, hvor mange løber en spiller har oprettet pr. spil eller pr. plade udseende. Dette er nyttigt at sammenligne spillere, der har spillet forskellige mængder af spil.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com