Sukker-fri bagning strategier

Sukker-fri bagning strategier

Sukker-fri kost spare kalorier, kulhydrater gram tæller og støtte sundhedsmæssige betingelser som diabetes. Når de forsøger at leve sukker-fri, men ønsker at nyde bagt favoritter, vise beskæftiger en række strategier til at tilpasse opskrifter hjælper dem sig mere som de traditionelle favoritter. Fordi bagning uden sukker kan spare hundredvis af kalorier pr. opskrift, bagt vælge sukker erstatninger, der effektivt arbejde i varer hjælper med vægttab og generelle sundhed.

Revidere forventninger

Sukker-fri bagning får du tæt på en original high-carb og højt kalorieindhold behandler, men det kan ikke altid opretter en nøjagtig kopi. Sukker tjener flere funktioner i en opskrift end blot sødning det. Sukker skaber bruning og karamelliseringen i bagværk gennem kemiske reaktioner og fysiske egenskaber andre sødestoffer ikke kan dublere. Når sukker interagerer med gær, øger det hævemiddel i bagværk. Sukker-fri bagværk ikke brun som smukt eller stige så højt som dem, der foretages med traditionelle sukker, og konsistensen bliver lidt anderledes. Fokus på smagen, hvor praktiserende sukker-fri bagning og forstår, at nogle forskelle er normal og forventet.

Sat op til succes

Fordi sukker-fri bagning opskrifter ikke vil stige, brun eller opfører sig på samme måde som deres sukker-fyldt modparter, vælge opskrifter til at tilpasse sig sukker-fri bagning, der ikke afhænger af disse faktorer for succes. Bagt ostekager, for eksempel, ikke brun, og de afhænger af æg i stedet for gær til leavening, så den faldt interaktion mellem gær og sukker erstatninger ikke påvirke deres stigende, så de kan rise godt uden naturlige sukker. Hurtig brød og cupcakes ikke kræver gær og stadig se godt lige ud af ovnen uden en karakteristisk bruning. Endda brownies komme ud rig og chokolade når lavet med sukker erstatning i stedet for den ægte vare.

Kontroller dine målinger

Afhængigt af sødestof, kan det ikke være muligt simpelthen bruge forholdet én til én-substitution. Når du bruger flydende sødestof som erstatning for Melis, kan andre ingredienser kræve tweaking at holde tør-til-flydende ingrediens forholdet lignende og opretholde den ønskede konsistens og væde af den færdige dej. For eksempel, når erstatte sucralose sirup til melis i brownies eller cookies, kan opskriften have lidt mere mel eller kakao pulver til at tørre op dejen så den ikke spredt sig for meget under bagning. Brug aldrig aspartam til bagning, fordi det mister sin smag, når det opvarmes.

Justere bagetid

Fordi nogle kunstige sødestoffer og sukker erstatninger kan brænde lettere end sukker, og også forårsage tørring og sejhed, check bagværk lavet med granuleret sødestoffer til doneness før den laveste ende af den anbefalede madlavning tidsinterval. Kig på bunden af cookies selvom toppe ikke synes fuldt sæt. Tjek ofte for doneness og fjern sukker-fri bagværk fra ovnen før alt for fast. Omvendt, når du bruger Flydende sødemiddel i stedet for Melis, dejen kan være våde, der kræver længere bagning. Forventer en lys glans på toppen af selv fuldt ud gjort bagværk lavet med flydende sødemiddel og bruge en tester til at kontrollere for doneness nær centrum i stedet for at røre toppen eller kigge på overfladen.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com