Forskellen mellem fast & regelmæssig Golf Club aksler

Skaftet af en Golfklub spiller en afgørende rolle for at forbedre dit spil. Et valg mellem faste og regelmæssige aksler kan tillade dig at tilpasse yderligere dit udstyr til dit sving, og i sidste ende give lavere scores. Uanset om grafit eller stål klubber, at vælge en aksel type afhænger af dit niveau af færdigheder, swing speed og overordnede mål. Virkningen af en korrekt skaft valg kan ses i den bane, kontrol og overordnede shot sammenhæng du oplever.

Regelmæssig aksler

Standard skaft styrke for de fleste klubber er kendt som "almindelige". Disse skafter er lavet til nybegyndere voksen spillere og erfarne spillere med langsommere svinghastighed (80-90 km/h). Regelmæssig skakter synligt bue, eller flex, når presset fra toppen af klubben og er en mere tilgivende mulighed for høj-handicap spillere. Ekstra flex kan du nemt opnå en høj, ensartet bolden flyvning. Det også øger sandsynligheden for, at en mindre erfaren spiller vil ramme bolden med et firkantet club ansigt, hvorved skud mere nøjagtige. En firkantet club ansigt betyder, at din klub er pegede direkte på dit mål på anslagsøjeblikket med bolden.

Faste aksler

Fast eller stiv, club skafter er beregnet for mere erfarne spillere og for dem med høje club hoved hastigheder (90 km/h eller hurtigere). Disse skafter bue, eller flex, langt mindre når trykket fra toppen af klubben. De giver dig en meget mindre margin for fejl end regelmæssig skakter, da klubben bøjer mindre i løbet af en nedtur. Men, hvis du kan bruge dem konsekvent, stiv skakter kan resultere i større magt og en lavere, mere kontrolleret bane.

Stål Versus grafit

En anden vigtig faktor til at overveje er stål skafter versus grafit skakter. Selv om mange "starter" club sæt omfatter grafit skafter på både woods og strygejern, omfatter den standard opsætning for de fleste spillere grafit skafter til skoven og stål skafter til strygejern. Regelmæssigt og fast skaft typer kan anvendes på både stål og grafit, men stål skafter er i sagens natur stivere end grafit. Dette betyder at du kan kræve en stiv aksel til din grafit driver, men stadig bruge regelmæssige skafter til dine stål jern.

Fordele

Om regelmæssig eller flex, den korrekte aksel vil give en mere konsekvent bolden flyvning. At vide, hvordan et skud vil rejse i luften kan du forme din skud mere konsekvent, samt kompensere effektivt for farer, der kan kræve en bestemt bolden flyvning eller afstand. Typen korrekt skaft hjælper dig også med at ramme skud mere solidt, da club ansigt vil påvirke bolden helt og holdent mere ofte. En ordentlig club ansigt vinkel på virkningen er en god indikator for ensartet og mere kontrolleret skud at gøre.

Tegn på forkert Type

Der er et par vigtige tegn på, at du skal måske ændre din aksel flex. Hvis din bold flyvning er for høj eller skud er konsekvent kan mangler på den stærke side (venstre side for en højrehåndet spiller), din aksel ikke være stiv nok. Dette skyldes aksel nedbøjning for meget i nedtur, forlader klubben ansigt lukket (peger til venstre for dit mål for en højrehåndet spiller) på virkningen. På den anden side, hvis du ser din bold flyvning er konsekvent lav og du går glip af de fleste skud til den svage side, er din akslen sandsynligvis alt for stive; Dette betyder, at din klub ikke nedbøjning nok i nedtur til firkantet ansigt (dvs pege direkte på din target) på anslagsøjeblikket.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com